CS:GO için tavsiye

368671

Hectopat
Merhabalar CS:GO her ne kadar her maçta hile gelme ihtimali olan bir oyun olsa da sardı mı oynanıyor. Neyse bir süredir düzenli oynuyorum ve bayağı az olsa da bir rütbeye geldim.(Bu arada ücretsiz versiyonunda oynuyorum.)Oyunla ilgili birkaç sorum olacak.
1-Prime sürüm almak cidden mantıklı mı? Yani hile gelme olasılığını cidden azaltıyor mu?
2-Neden Steam pazarında anahtarlar pahalı sürüm ile mi alakalı?(Örnek 30 kuruşluk kroma 3 kasasının anahtarı 55 lira küsur bu neden böyle?)
3-şu an 60 Hz'lik bir monitör ile oynuyorum. Eğer harici bir monitör bağlarsam mesela 144 Hz'lik HZ değeri stabil olarak sağlanır mı?

Evet sorularım bu kadar son soru biraz donanımsal oldu ama şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

1- Geçen günlerde Prime olmayan bir hesapta 3 rekabetçi maçı attım ve 3 maçta da bariz olarak hile geldi, eğer sinirlerinizi tutabilirseniz Prime almadan oynayabilirsiniz. Prime sürümde de hileler var ancak daha az diyebilirim.

2- Anahatarların pahalı olmasının sebebi geçen sene ekim ayında gelen güncelleme ile alakalı. Anahatarı aldığınız zaman bir daha pazarda satamıyorsunuz, mecbur kasayı açmak zorundasınız. Ancak bu güncellemeden önce alınan anahatarları etkilemiyor. Güncellemeden önce alınan anahatarları etkilemediğinden dolayı, anahatarları elinde tutan kullanıcılar yüksek fiyatlardan pazara satışa sunuyorlar.

3- 144 Hz konusunda diğer sistem bileşenlerinizi yazarsanız bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…