Bende sizler gibi bundan 8 ay önce ucuz F/P kulaklık arayışındaydım. Fiyat bandım 100 TL civarıydı fakat bu düzeyde hiç ses kasılabilecek kulaklık yoktu. Aynı durumlar için uzun süreli kullanımda da gayet dayanıklı kulaklığımı öneriyorum. Denox Dnx-1250 model yarı açık bir stüdyo kulaklığı, internette özellikle HLTV, Reddit gibi CS:GO sitelerini araştırırsanız yarı açık stüdyo modellerin (Superlux 681 gibi) 300-400 TL'lik kapalı oyuncu kulaklıklardan bir farkı olmadığını kullananlardan okuyabilirsiniz. Oyuncu model dediklerinde misal SteelSeries göz önüne alalım takımlara sponsor oluyorlar takımın tüm ihtiyaçlarını karşılıyorlar buna karşılık ürünlerini hiç tanıtamayacakları gibi tanıtarak, sanki o kulaklığı alsanız profesyonel oyuncular gibi oynayacağınızı zannettiriyorlar ama siz alırken o reklam+sponsor+turnuva yaptıkları bedele de bir nevi katkıda bulunuyorsunuz dün Hyperx Revolver S modeli kulaklığım elime ulaştı denemelerimden sonra fark tabi ki var ama diyelim ki Dust 2 'de B'yi tutarken tüneli duyuyorsam gene tüneli duyuyorum, mid veya t base duyma gibi bir durum yok ses daha kaliteli yönler daha belirgin fakat Denox Dnx-1250 modelindede gayet rahat anlaşılıyordu.
Ben araştırırken böyle detaylı anlatım bulamamıştım, hep kararsız kalmıştım, bütçem olmadığı için üzülmüştüm bu yüzden bu konuyu açma gereği duydum ve bu kadar uzattım.
İşin özü, frekans aralığı geniş (15-25.000,12-28.000 gibi) 40/50 mm driver sürücülü yarı açık stüdyo kulaklık işinizi haliyle görecektir. Buna + olarak eğer bütçeniz varsa ses kartı alırsanız (denemedim ama deneyenler insanların yorumları fazlasıyla pozitif) çok daha iyi olacaktır.
Umarım benim gibi türk forumlardan CS:GO için az bütçeli kulaklık bulamayanlar bu konudan faydalanır, ilgisi olup olmayıp okuyanlara teşekkürler.
Not: Ben Yonka Müzik Market'ten almıştım Denox Dnx-1250 modelini fakat şuanda stoklarında gözükmüyor, şöyle bir site buldum sadece stüdyo ürünleriyle uğraşan bulamayanlara ekleyeyim;
Denox DNX-1250 Monitör Kulaklık - Müzik Borsası
Ben araştırırken böyle detaylı anlatım bulamamıştım, hep kararsız kalmıştım, bütçem olmadığı için üzülmüştüm bu yüzden bu konuyu açma gereği duydum ve bu kadar uzattım.
İşin özü, frekans aralığı geniş (15-25.000,12-28.000 gibi) 40/50 mm driver sürücülü yarı açık stüdyo kulaklık işinizi haliyle görecektir. Buna + olarak eğer bütçeniz varsa ses kartı alırsanız (denemedim ama deneyenler insanların yorumları fazlasıyla pozitif) çok daha iyi olacaktır.
Umarım benim gibi türk forumlardan CS:GO için az bütçeli kulaklık bulamayanlar bu konudan faydalanır, ilgisi olup olmayıp okuyanlara teşekkürler.
Not: Ben Yonka Müzik Market'ten almıştım Denox Dnx-1250 modelini fakat şuanda stoklarında gözükmüyor, şöyle bir site buldum sadece stüdyo ürünleriyle uğraşan bulamayanlara ekleyeyim;
Denox DNX-1250 Monitör Kulaklık - Müzik Borsası
Son düzenleyen: Moderatör: