Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 5 Ağustos 2022 #11 My Funny Valentine dedi: CFG nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Hazır ayar denebilir. O kişinin ayarlarını direkt olarak geçiriyorsunuz.
My Funny Valentine dedi: CFG nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Hazır ayar denebilir. O kişinin ayarlarını direkt olarak geçiriyorsunuz.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 5 Ağustos 2022 #12 yesososo dedi: Hazır ayar denebilir. O kişinin ayarlarını direkt olarak geçiriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Peki siz bir CFG önerir misiniz bana?
yesososo dedi: Hazır ayar denebilir. O kişinin ayarlarını direkt olarak geçiriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Peki siz bir CFG önerir misiniz bana?
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #13 My Funny Valentine dedi: Peki siz bir CFG önerir misiniz bana? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Direk link: yeniRip.cfg Sağ üstten indirin.
My Funny Valentine dedi: Peki siz bir CFG önerir misiniz bana? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Direk link: yeniRip.cfg Sağ üstten indirin.