Stropower68 Centipat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 714 Çözümler 1 31 Mart 2021 #1 Arkadaşlar şu an aktif çalışan bir "idle server" öneriniz var mı? Ben birkaç tanesine girip birkaç saat AFK bıraktım lakin hiçbir şey düşmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2021
Arkadaşlar şu an aktif çalışan bir "idle server" öneriniz var mı? Ben birkaç tanesine girip birkaç saat AFK bıraktım lakin hiçbir şey düşmedi.
JustDaimon Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 564 Çözümler 4 Yer Türkiye 31 Mart 2021 #2 İdle sunucuların tamamen şansa dayalı olduğunu biliyorum. Biraz daha beklersen bir şey düşecektir. Sunucu ile alakası yoktur büyük ihtimal ile. NOT: Buraya göz atabilirsin: Counter Strike Global Offensive Server List | Search Csgo Stats, Rankings, and Banners - Game Tracker
İdle sunucuların tamamen şansa dayalı olduğunu biliyorum. Biraz daha beklersen bir şey düşecektir. Sunucu ile alakası yoktur büyük ihtimal ile. NOT: Buraya göz atabilirsin: Counter Strike Global Offensive Server List | Search Csgo Stats, Rankings, and Banners - Game Tracker
Kertmeyenkele Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2021 #3 Hocam güzel bir sunucu bulursan buraya da yazabilir misin?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #4 Sunucu değiştirince şansınız artmıyor. Başka sunucuda da aynı olacak.
WiSo Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #5 İdle server seviye atlatarak eşya düşürmüyor mu? Yanlış biliyorsam anlatır mısınız?