CS:GO IDLE server önerisi

Açıkçası eski dönemlere göre baya saçma bi sistem haline geldi. Eskiden bırakın haftada verdiği drop sayısı vs. düşen itemler bile çok değerliydi(kırmızı item düşürdüğümü hatırlıyorum).

Şu anda drop sayısı azaldı ama değer arttı ben nova elma şekeri fabrikadan yeni çıkmış drobu aldım geçen hafta. Yaklaşık 6 TL

Şu anda drop sayısı azaldı ama değer arttı ben nova elma şekeri fabrikadan yeni çıkmış drobu aldım geçen hafta. Yaklaşık 6 TL

Gayet iyi . Bana da kasa + grafiti verip duruyor. Zamanında kuruşluk kasaları beğenmeyip, şimdi de her hafta düşürmek için beklememiz... Kim bilebilirdi ki.

Gayet iyi . Bana da kasa + grafiti verip duruyor. Zamanında kuruşluk kasaları beğenmeyip, şimdi de her hafta düşürmek için beklememiz... Kim bilebilirdi ki.

Aslında bunun için botlar var fakat bilgisayarım kaldırmadığı için ben yapamıyorum (12 adet CS:GO aynı anda açılması gerek)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…