CS:GO IDLE server önerisi

@Koneko Toujou hocam ben CS Prime yeni aldım ama sınav senem olduğu icin oynayamiyorum. Bu taktiği kısaca nasıl yapiyoruz anlatabilir misiniz ve bu aralar kullandığınız server hangisi?

Kasa düşme algoritması mı değişti? Çünkü eskiden beri hep haftada 1, bilemedin 2 düşerdi ve herkes de böyle söylüyordu. Yakın zamanda da hiç 3 tane kasa düşürmedim. Emin misiniz?

Geçtiğimiz hafta yapmış olduğum pazar işlemlerim. Haftada 1 adet garanti olabilir fakat devamında düşmeyeceği anlamına gelmiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    369,7 KB · Görüntüleme: 150
Geçtiğimiz hafta yapmış olduğum pazar işlemlerim. Haftada 1 adet garanti olabilir fakat devamında düşmeyeceği anlamına gelmiyor.

Allah bereket versin hocam. Ben en son 60 TL'lik düşürdüm bugün droplar resetlendi tekrar bırakacağım.

Hiçbirine girilmiyor bunların neden?

Drop reset zamanı yakın olduğunda serverlar dolu oluyor. Serverlara giremiyorsanız deathmatch modunda açık bırakabilirsiniz.

@Koneko Toujou hocam ben CS Prime yeni aldım ama sınav senem olduğu icin oynayamiyorum. Bu taktiği kısaca nasıl yapiyoruz anlatabilir misiniz ve bu aralar kullandığınız server hangisi?

Hocam şimdi ilk önce konsolu açıp +left yazıyoruz. Sonra grafik ayarlarına gelip 640x480 pencereli moda alıp en düşüğe çekiyoruz ayarları. Daha sonra verdiğim IP'lerden giriş yapabildiğinize giriş yapıp bilgisayarı açık bırakıyorsunuz. Bazı serverlar drop düşünce otomatik sizin bağlantınızı kesiyor arada kontrol etmeniz yeterli. Ama 7 / 24 de açık bırakmayın harcadığınız elektriğe yazık olur.

Peki her hafta mı? Yoksa 10 haftada 1 kere denk geldi gibi bir şey mi?
Her hafta .

Hocam sizce ölüm maçında mı beklemek mantıklı idle serverlarında mı? Bir de neden 640x480 pencereli mod kullanıyorsunuz ben tam ekran da kullanıyorum Alt Tab'da video izliyorum.

Haftada 3 kasa düşüyor 2 net düşüyor 3. şans.
Yaklaşık bir ay oldu prime alalı. Bana hep haftada bir kasa düştü. Şans işi olanın ikinci kasa olduğunu sanıyordum. Ki hemen hemen her gün saatlerce idle sunucularda bırakıyorum oyunu. Hatta şimdi de bir idle sunucudayım. Şanssız olduğumu biliyordum ama bu kadarını bilmiyordum.

Hocam bugün kasa düştü bana ölüm maçında +left bırakmıştım peki devam edersem yine düşme olasılığı var mı yoksa bugunluk salayim mi?

Hocam sizce ölüm maçında mı beklemek mantıklı idle serverlarında mı? Bir de neden 640x480PENcereli mod kullanıyorsunuz ben tam ekran da kullanıyorum Alt Tab'da video izliyorum.

Daha az kaynak tüketmesi için öyle yapıyorum. Hatta ekran kartı kontrol panelinden FPS'i 30'a sabitledim.

Hocam bugün kasa düştü bana ölüm maçında +left bırakmıştım peki devam edersem yine düşme olasılığı var mı yoksa bugunluk salayim mi?

Bugün içinde 1 tane daha düşme olasılığı var ama yarına bıraksan daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…