CS:GO idle server önerisi

Jotloki

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar CS:GO'yu 1 haftadır uyurken açık bırakıyorum kasa filan düşer diye ilk 2 gün klasik ölüm maçında bıraktım bir kasa düştü ama şöyle bir sıkıntı vardı gece uyurken açık bıraktığımda sabaha kadar oynuyor sanıyordum ama 2 günde de sabah uyandığımda şu hata vardı ve ana menüye atmıştı "server kapatıldığından dolayı bağlantı kesildi" belki de 2 saat oynuyor sonra kapanıyor. Bende idle serverlara gireyim dedim onlarda böyle bir sıkıntı olmuyor ama 4 gündür beklediğim halde bir kasa düşmedi. Beklediğim server yanlış herhalde dedim. Sizden isteğim kendinizin de bekleyip kasa düşürdüğü bir server tavsiye etmeniz IP olarak. Şimiden teşekkürler.

Hocam vallahi ben idle serverlerinde çok denedim düşürmeyi 2-3 günde anca düştü. Olay tamamen rastgele. Bugün mesela ölüm maçı girip +right yazıp afk bıraktım 3 maç sonra düştü kasa. İsterseniz ölüm maçında bi deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar haftada 2 tane düşürülüyor çünkü bu sabah da idle server da bıraktım ve 5.günde düştü kasa. 14 liralık bir kasaydı.

Arkadaşlar haftada 2 tane düşürülüyor çünkü bu sabah da idle server da bıraktım ve 5.günde düştü kasa. 14 liralık bir kasaydı.
Haftada 2 tane düşüyor 3 ise çok şanslı olursan sanırım ama 1 hafta içinde hiçbir şey yapmadan steame ortalama 15-20 TL lik bir bakiye kazanabilirsin gibi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…