eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.838 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda gördüm bunu yapmak VAC ban veya başka bir ceza alır mıyım?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda gördüm bunu yapmak VAC ban veya başka bir ceza alır mıyım?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 5 Nisan 2023 #2 Ban değil. Ama çoğu zaman dolu oluyorlar (vip alırsan başka), ben de o yüzden uwujka.pl'nin surf serverinde oynuyorum.
Ban değil. Ama çoğu zaman dolu oluyorlar (vip alırsan başka), ben de o yüzden uwujka.pl'nin surf serverinde oynuyorum.
P PlaTfps Picopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #3 eness24 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda gördüm bunu yapmak VAC ban veya başka bir ceza alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kesinlikle ban falan yemezsiniz.
eness24 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda gördüm bunu yapmak VAC ban veya başka bir ceza alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kesinlikle ban falan yemezsiniz.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.836 Makaleler 1 Çözümler 44 6 Nisan 2023 #4 Ban sebebi değil. Hatta kripto ile vip aldım. İstediğim zaman sunucuya girebiliyorum. 30tl civarı vip ödedim. İlk hafta 100tl kazandım.
Ban sebebi değil. Hatta kripto ile vip aldım. İstediğim zaman sunucuya girebiliyorum. 30tl civarı vip ödedim. İlk hafta 100tl kazandım.
P PlaTfps Picopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #5 alp15eren dedi: Ban sebebi değil. Hatta kripto ile vip aldım. İstediğim zaman sunucuya girebiliyorum. 30tl civarı vip ödedim. İlk hafta 100tl kazandım. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten 2 kasa düşmüyor mu en fazla neden vip alma gereği hissettiniz ?
alp15eren dedi: Ban sebebi değil. Hatta kripto ile vip aldım. İstediğim zaman sunucuya girebiliyorum. 30tl civarı vip ödedim. İlk hafta 100tl kazandım. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten 2 kasa düşmüyor mu en fazla neden vip alma gereği hissettiniz ?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 6 Nisan 2023 #6 PlaTfps dedi: Hocam zaten 2 kasa düşmüyor mu en fazla neden vip alma gereği hissettiniz ? Genişletmek için tıkla... Sunucular genelde dolu oluyor.
PlaTfps dedi: Hocam zaten 2 kasa düşmüyor mu en fazla neden vip alma gereği hissettiniz ? Genişletmek için tıkla... Sunucular genelde dolu oluyor.
P PlaTfps Picopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #7 William Crusader dedi: Sunucular genelde dolu oluyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir ben genelde yer buluyorum kolayca ama bilemedim...
William Crusader dedi: Sunucular genelde dolu oluyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir ben genelde yer buluyorum kolayca ama bilemedim...
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.836 Makaleler 1 Çözümler 44 6 Nisan 2023 #8 PlaTfps dedi: Hocam zaten 2 kasa düşmüyor mu en fazla neden vip alma gereği hissettiniz ? Genişletmek için tıkla... Sunucu dolu oluyor diye aldım. Saatlerce afk bırakıyorum. Sürekli boş sunucu aramaktansa bir kere verdim istediğim zaman bırakayım diye.
PlaTfps dedi: Hocam zaten 2 kasa düşmüyor mu en fazla neden vip alma gereği hissettiniz ? Genişletmek için tıkla... Sunucu dolu oluyor diye aldım. Saatlerce afk bırakıyorum. Sürekli boş sunucu aramaktansa bir kere verdim istediğim zaman bırakayım diye.
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.838 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #9 Ben perşembe günü kasa çıkarmıştım sanırım hafta da 2 gün çıkıyormuş sıfırlanmış mıdır benim haftam? Bu arada az önce Safari ağı çıktı awpye. Şu şekilde AFK bıraksam olur mu? Son düzenleme: 6 Nisan 2023
Ben perşembe günü kasa çıkarmıştım sanırım hafta da 2 gün çıkıyormuş sıfırlanmış mıdır benim haftam? Bu arada az önce Safari ağı çıktı awpye. Şu şekilde AFK bıraksam olur mu?