B Bulaşık Süngeri Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #1 CS:GO'da drop düşürebileceğim güzel bir idle sunucusu arıyorum.
Sailaner Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 7 2 Haziran 2023 #2 89.23.110.250:27015
B Bulaşık Süngeri Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #3 Sailaner dedi: 89.23.110.250:27015 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 3 Haziran 2023 #4 Bulaşık Süngeri dedi: CS:GO'da drop düşürebileceğim güzel bir idle sunucusu arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bunların mantığı nedir hocam ben bir kere denedim maç süresi 45 dk her sunucuda böyle mi?
Bulaşık Süngeri dedi: CS:GO'da drop düşürebileceğim güzel bir idle sunucusu arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bunların mantığı nedir hocam ben bir kere denedim maç süresi 45 dk her sunucuda böyle mi?
B Bulaşık Süngeri Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #5 SyLaS61 dedi: Bunların mantığı nedir hocam ben bir kere denedim maç süresi 45 dk her sunucuda böyle mi? Genişletmek için tıkla... Sunucudan sunucuya değişiyor sanırım. Mantığı da hesabında seçkin varsa AFK kalıp item düşürüyorsun.
SyLaS61 dedi: Bunların mantığı nedir hocam ben bir kere denedim maç süresi 45 dk her sunucuda böyle mi? Genişletmek için tıkla... Sunucudan sunucuya değişiyor sanırım. Mantığı da hesabında seçkin varsa AFK kalıp item düşürüyorsun.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 3 Haziran 2023 #6 Bulaşık Süngeri dedi: Sunucudan sunucuya değişiyor sanırım. Mantığı da hesabında seçkin varsa AFK kalıp item düşürüyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam normal ölüm açındada afk kalıp düşebiliyor idle sunucularda daha çok mu şans var?
Bulaşık Süngeri dedi: Sunucudan sunucuya değişiyor sanırım. Mantığı da hesabında seçkin varsa AFK kalıp item düşürüyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam normal ölüm açındada afk kalıp düşebiliyor idle sunucularda daha çok mu şans var?
B Bulaşık Süngeri Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #7 SyLaS61 dedi: Hocam normal ölüm açındada AFK kalıp düşebiliyor idle sunucularda daha çok mu şans var? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında bir bilgim yok ama ölüm maçında 5 6 saat durmuştum hiçbir şey vermemişti idle sunucularında denedim o yüzden.
SyLaS61 dedi: Hocam normal ölüm açındada AFK kalıp düşebiliyor idle sunucularda daha çok mu şans var? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında bir bilgim yok ama ölüm maçında 5 6 saat durmuştum hiçbir şey vermemişti idle sunucularında denedim o yüzden.