CS:GO IEM Rio 2022 Major güncellemesi ve Pick-Em tahminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden GamerLegion'dan vazgeçtiniz?
GamerLegion, Outsiders veya MOUZ üçlüsünden birini altta tutmak istiyorum da MOUZ daha baskın geldi. Ama GL'ın da RMR'daki maçları çok iyiydi bilmiyorum hala kararsızım. Ama yine de Vitality, OG, Cloud9, Furia ve Fnatic'in doğru çıkacağını düşünüyorum, 0-3 tahmini de doğru çıkar geçeriz bu aşamayı.

Elisa Invitational Fall 2022 turnuvasında fena bir turnuva geçirmedi aslında ama SAW'a karşı oynadıkları oyun beni çok da tatmin eden bir oyun olmadı açıkçası. Benim de çıkarasım var ama hala kararsızım. Her türlü turnuvaya gitmeye hak kazandı diye salmış olabilir mi? Pickeminizi nasıl etkiledi bu turnuva, takip ettiniz mi?

Majör'de oynayacakları oyun kesinlikle bu turnuvadan farklı olur diye düşünüyorum. Turnuvayı takip etmedim maalesef. Ufak bir risk alınıp koyulabilir ama ben tercihimi MOUZ'dan yana kullanacağım gibi duruyor şu an. Deneyim ön plana çıkar diye düşünüyorum bu sahnede.
Yine de bu aşamada Vitality, Cloud9, OG, ve Furia'nın kesin olarak Legends Stage'e çıkacaklarını düşünüyorum, bu 4 takımın yanı sıra 0-3 kesin olarak Grayhound olacaktır. Bu şekilde zaten 5 tahmin tutmuş oluyor, Fnatic'de yeni kadrosuyla bu aşamayı geçecektir, 6 tahminim tutar çok ekstra şeyler olmazsa.

Tatilim yeni bittiği için konuyu pek takip edemedim. Zaten az çok biliyorsunuz bu turnuvalar hakkında çok bilgili değilim. O sebeple tahminleriniz kesinleştiğinde ekran görüntüsü atarsanız daha rahat faydalanabiliriz.

@Metin Eren Türkmen 1 2 Gün içerisinde bileti alacağım. Her turnuvada olduğu gibi özellikle sizden kopya çekmeye devam edeceğim hocam.

Bileti ben de henüz almadım, haftalık drop düşünce üstüne ekkleyip alacağım, kasa düşürmeye çalışıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…