CS:GO ile Faceit AC aynı anda çalışmıyor

egemen.tchnpt

Centipat
Faceit AC ile CS:GO'yu aynı anda açamıyorum. CS:GO normalde açılıyor ama AC ile asla açılmıyor Faceit destekte şöyle bir çözüm buldum ama ne demek istediğini pek anlamadım.

İstemci başlatıldıktan birkaç saniye sonra kilitleniyor veya istemci başlamıyor

• Başlat'a tıklayın ve komut Istemi'ni arayın.
  • Komut istemi'ne sağ tıklayın ve ardından yönetici olarak çalıştır'a tıklayın.
  • Kullanıcı hesabı denetimi iletişim kutusu görüntülenirse, görüntülediği eylemin istediğiniz eylem olduğunu doğrulayın ve ardından Devam'ı tıklatın.
  • Ardından bcdedit / Debug off yazın ve enter tuşuna basın.
Bu, istemcinin çökmeden başlamasına izin vermelidir.

Bendeki sorun buna çok benzer, birkaç saniye sonra oyunu Steam'da çalışmıyor gösteriyor, yardımcı olursanız sevinirim. Windows 10 güncellemelerim yapılı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm bulmana falan gerek yok. Oyun açıkken FACEIT AC açılmaz. Oyunu kapatıp FACEIT AC açman gerekiyor. Açılmadığında gelen hatada yazıyor zaten.

Son düzenleme:
Sorun eğer bugün başladıysa, büyük ihtimalle Windows Update'den dolayı. Bir denetle Windows Update'i. Faceit forumlarında bu yüzden olabilir diyorlar.
Yanlış anlamışız herhalde ikimiz de.
Arkadaşlar zaten oyun kapalıyken açıyorum ondan sonra girilmiyor.

.

.
Sorun çözülmez ise şu konuya göz atabilirsin.

Son düzenleme:
İkiside çözmedi mi sorunu yazdıklarımın ?

kanka aynı sorun 2 3 gündür bende de vardı daha önceden de anticheat açıp girince mavi ekran yiyordum format attım ama bu seferde anticheat açıp csgo açınca oyundan atıyordu hata bellek written olamadı hatasıydı bende windows 10a geçtim sorunum düzeldi zaten 2 ay kadar sonra faceit win7den desteğini çekecekmiş.

Dosya Ekleri

• IMG_20200415_001518.png
    6,2 KB · Görüntüleme: 141

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…