alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 18 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar CS:GO ile ilgili benim de zamanında yaşadığım ve şimdi kesin çözümünü bulduğum bir bilgilendirme yazısı açmak istiyorum. İnsanların başına gelmiş ve henüz her yerde çözümü olmayan bir bilgi, hangi kategoriyi seçip ne yapmalıyım?
Arkadaşlar CS:GO ile ilgili benim de zamanında yaşadığım ve şimdi kesin çözümünü bulduğum bir bilgilendirme yazısı açmak istiyorum. İnsanların başına gelmiş ve henüz her yerde çözümü olmayan bir bilgi, hangi kategoriyi seçip ne yapmalıyım?
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 18 Eylül 2020 #2 Counter-Strike Global Offensive seçebilirsin sanırım.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 18 Eylül 2020 #3 Seradotwav dedi: Counter-Strike Global Offensive seçebilir sinir sanırım. Genişletmek için tıkla... İşte ondan tam emin olamadım 1 saat banlanmak istemiyorum.
Seradotwav dedi: Counter-Strike Global Offensive seçebilir sinir sanırım. Genişletmek için tıkla... İşte ondan tam emin olamadım 1 saat banlanmak istemiyorum.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 18 Eylül 2020 #4 alyhisa dedi: İşte ondan tam emin olamadım 1 saat banlanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Seç onu, bir şey olmaz. Sonuçta konu CS:GO.
alyhisa dedi: İşte ondan tam emin olamadım 1 saat banlanmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Seç onu, bir şey olmaz. Sonuçta konu CS:GO.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 18 Eylül 2020 #5 CSGO kısmına [Rehber] koyarak açabilirsin başına başlığın. Ek olarak Blog'a açabilirsin. Ban yemezsin, merak etme.
CSGO kısmına [Rehber] koyarak açabilirsin başına başlığın. Ek olarak Blog'a açabilirsin. Ban yemezsin, merak etme.