Umut Mermer Kilopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 648 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #1 Selam, yıllardır CS:GO oynarım böyle bir hava olayına denk geldim sizce nedir?
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.782 Makaleler 1 Çözümler 9 28 Ocak 2023 #2 Hile hile kesin hile...
4 462229 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.634 Çözümler 9 28 Ocak 2023 #3 Umut Mermer dedi: Selam, yıllardır CS:GO oynarım böyle bir hava olayına denk geldim sizce nedir? Eki Görüntüle 1648664 Genişletmek için tıkla... Oyunda net hava hilesi olduğu belli benim de başıma gelmişti hava hilesi bu.
Umut Mermer dedi: Selam, yıllardır CS:GO oynarım böyle bir hava olayına denk geldim sizce nedir? Eki Görüntüle 1648664 Genişletmek için tıkla... Oyunda net hava hilesi olduğu belli benim de başıma gelmişti hava hilesi bu.
Umut Mermer Kilopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 648 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #4 Emircan125 dedi: Hile hile kesin hile... Genişletmek için tıkla... Furkan Çatanaoğlu dedi: Oyunda net hava hilesi olduğu belli benim de başıma gelmişti hava hilesi bu. Genişletmek için tıkla... Hileyle öyle oluyormuymuş ya yeni duydum
Emircan125 dedi: Hile hile kesin hile... Genişletmek için tıkla... Furkan Çatanaoğlu dedi: Oyunda net hava hilesi olduğu belli benim de başıma gelmişti hava hilesi bu. Genişletmek için tıkla... Hileyle öyle oluyormuymuş ya yeni duydum
4 462229 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.634 Çözümler 9 28 Ocak 2023 #5 Umut Mermer dedi: Hileyle öyle oluyormuymuş ya yeni duydum Genişletmek için tıkla... Evet seçkin almadığın sürece öyle hilecilere denk gelirsin.
Umut Mermer dedi: Hileyle öyle oluyormuymuş ya yeni duydum Genişletmek için tıkla... Evet seçkin almadığın sürece öyle hilecilere denk gelirsin.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 28 Ocak 2023 #6 Harita yüklenmemiş, oyun dosyaların doğrulayın.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 28 Ocak 2023 #7 Texture yüklenirken veya skybox yüklenirken bir bug olmuş olabilir, başka bir mapı yükleyip tekrar deneyin ya da tekrar çıkın girin oyuna.
Texture yüklenirken veya skybox yüklenirken bir bug olmuş olabilir, başka bir mapı yükleyip tekrar deneyin ya da tekrar çıkın girin oyuna.
4 462229 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.634 Çözümler 9 28 Ocak 2023 #8 zmrZ dedi: Harita yüklenmemiş, oyun dosyaların doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Ya da dediğim gibi hile çünkü ben dosyaları doğrulamama rağmen oldu 1-2 defa oyunu yükledim düzelmedi.
zmrZ dedi: Harita yüklenmemiş, oyun dosyaların doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Ya da dediğim gibi hile çünkü ben dosyaları doğrulamama rağmen oldu 1-2 defa oyunu yükledim düzelmedi.
Umut Mermer Kilopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 648 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #9 Furkan Çatanaoğlu dedi: Evet seçkin almadığın sürece öyle hilecilere denk gelirsin. Genişletmek için tıkla... Hesabım seçkin zaten. zmrZ dedi: Harita yüklenmemiş, oyun dosyaların doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle bana da öyle geldi sağ olun. mr.esat dedi: Texture yüklenirken veya skybox yüklenirken bir bug olmuş olabilir, başka bir mapı yükleyip tekrar deneyin ya da tekrar çıkın girin oyuna. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Furkan Çatanaoğlu dedi: Ya da dediğim gibi hile çünkü ben dosyaları doğrulamama rağmen oldu 1-2 defa oyunu yükledim düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Benim ilk defa başıma geldi neredeyse CS:GO çıktığından beri oynarım olabilir.
Furkan Çatanaoğlu dedi: Evet seçkin almadığın sürece öyle hilecilere denk gelirsin. Genişletmek için tıkla... Hesabım seçkin zaten. zmrZ dedi: Harita yüklenmemiş, oyun dosyaların doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle bana da öyle geldi sağ olun. mr.esat dedi: Texture yüklenirken veya skybox yüklenirken bir bug olmuş olabilir, başka bir mapı yükleyip tekrar deneyin ya da tekrar çıkın girin oyuna. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Furkan Çatanaoğlu dedi: Ya da dediğim gibi hile çünkü ben dosyaları doğrulamama rağmen oldu 1-2 defa oyunu yükledim düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Benim ilk defa başıma geldi neredeyse CS:GO çıktığından beri oynarım olabilir.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.782 Makaleler 1 Çözümler 9 29 Ocak 2023 #10 Furkan Çatanaoğlu dedi: Evet seçkin almadığın sürece öyle hilecilere denk gelirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam yanlış biliyorsunuz hileler sadece kendi gözünde siyah görüyor diğer kişilerde normal gözüküyor bu bir hata.
Furkan Çatanaoğlu dedi: Evet seçkin almadığın sürece öyle hilecilere denk gelirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam yanlış biliyorsunuz hileler sadece kendi gözünde siyah görüyor diğer kişilerde normal gözüküyor bu bir hata.