Burada seçkinlik bir durum yok seçkin'de girsem hile geliyor girmesemde Seçkin çöp oldu Gaben adam akıllı bir sistem geliştirmesse oyun çöpe döner. Ha birde biz maç atmıştık karşıda hile vardı wallbang atıyordu midden longdan falan maçı kazandık seyretten baktım hile olduğu bas baya belli ondan sonra 1 maç inferno girdik kaybettik ondan sonra d2 girdik karşıda yine aynı adamlar ve bu sefer yine kaybettik.Seçkin olmadığından hileler başa çıkamazsın
O yüzden yüksek ranklara çıkmamaya çalış derim veya faceit esea girebilirsinBurada seçkinlik bir durum yok seçkin'de girsem hile geliyor girmesemde Seçkin çöp oldu Gaben adam akıllı bir sistem geliştirmesse oyun çöpe döner. Ha birde biz maç atmıştık karşıda hile vardı wallbang atıyordu midden longdan falan maçı kazandık seyretten baktım hile olduğu bas baya belli ondan sonra 1 maç inferno girdik kaybettik ondan sonra d2 girdik karşıda yine aynı adamlar ve bu sefer yine kaybettik.
Ben Legendary Eagle'im MG1'e kadar düştüm ben oyunu bıraktım sadece kafa dağıtmak için giriyorum.O yüzden yüksek ranklara çıkmamaya çalış derim veya faceit esea girebilirsin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.