CS:GO ilk 10 maçta iyi rank çıkma tavsiyesi

Aynen hocam kolay iş değil benim yaklaşık 2000 saat oynamam var anca oldum Supreme Oyundaki çoğu şeyi öğrenmen lazım ve bu baya bir süre alır.
Gülme emojisi yapıcamda yapamıyorum CS:GO'da bugün 3 el girdim oh kazandım 3ünüde ardından bir kere daha girdim adam pustuğumuz yerlere çıkıp direk hs atıyor bazende Wallbang atıyor kaybettik maçı başka bir maç girdik ondada kaybettik sessizce gittiğimiz yerlere bomba atıyor ve seyretten izlediğim zaman biz adamlara doğru giderken adamlar bizi görüp saklanıyor ancak biz sessizce shift ile gidiyoruz bu gidişle CS'yi bırakacağım Bari hesabı satayımda boşa gitmesin

Hocam çok kassan, LEM bile başlasan oyun bilgisi olmadan tutunamazsın. Nova 3 4 başlasan çok daha iyi çünkü bu oyun sadece aim değil.

Bence böyle sitelerden hesap alma, hileyle yükseltebiliyorlar. Sonra VAC yersen şaşırma. Onun yerine daha güvenli olan ''boost'' yaptırabilirsin. Fakat bunu da tavsiye etmem en iyisi kendi emeğinle yükselmen.

Topluluk sunucularında HS DM (Headshot Deathmatch) serverlerine girip gerçek oyuncularla birlikte aim antrenmanı yapmanızı öneririm.

Bence cok heyecanlanma keles baslicam diye ilk defa oynuyorsan nova bile hayal olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…