SoSiSCiK Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 28 7 Temmuz 2020 #1 CS:GO ilk defa çalıştırılmak için hazırlanıyor hatası. Bu hatayı alıyorum ve oyun açılmıyor. Hiç çözüm bulamadım lütfen yardım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2020
CS:GO ilk defa çalıştırılmak için hazırlanıyor hatası. Bu hatayı alıyorum ve oyun açılmıyor. Hiç çözüm bulamadım lütfen yardım.
ixdrone Decipat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 700 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi / Oyun geliştirici 7 Temmuz 2020 #2 Dosyaları kontrol et seçeceğini denediniz mi? Artı 0 Eksi
Tibrikci Kilopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 553 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Hendraheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #3 Sistemi yeniden başlatıp Steam üzerinden oyunun dosyalarını doğruladıktan sonra tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS SoSiSCiK Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 28 7 Temmuz 2020 #4 Tibrikci dedi: Sistemi yeniden başlatıp Steam üzerinden oyunun dosyalarını doğruladıktan sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama aynı sonuç. zaten hiç giremedim yeni yükledim Artı 0 Eksi
Tibrikci dedi: Sistemi yeniden başlatıp Steam üzerinden oyunun dosyalarını doğruladıktan sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama aynı sonuç. zaten hiç giremedim yeni yükledim