C Clear Back iMac Femtopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 7 18 Ağustos 2020 #1 Ben birkaç gün önce bir iMac sahibi oldum ama iMac hakkında hiçbir şey bilmiyordum. CS:GO yükledim ama alttaki panel (ismini bilmiyorum) ve üstteki yazılar gitmiyor ve alttaki panel, ayarları uygulamamı engelliyor. Lütfen biri yardım etsin.
Ben birkaç gün önce bir iMac sahibi oldum ama iMac hakkında hiçbir şey bilmiyordum. CS:GO yükledim ama alttaki panel (ismini bilmiyorum) ve üstteki yazılar gitmiyor ve alttaki panel, ayarları uygulamamı engelliyor. Lütfen biri yardım etsin.
Serhanefek Decapat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #21 Clear Back iMac dedi: Evet başardım tam ekran yapmayı. Genişletmek için tıkla... nasıl başardın açıklar mısın Clear Back iMac dedi: Evet başardım tam ekran yapmayı. Genişletmek için tıkla... nasıl yaptın? Artı 0 Eksi
Clear Back iMac dedi: Evet başardım tam ekran yapmayı. Genişletmek için tıkla... nasıl başardın açıklar mısın Clear Back iMac dedi: Evet başardım tam ekran yapmayı. Genişletmek için tıkla... nasıl yaptın?
Eyoku Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #22 Clear Back iMac dedi: Evet başardım tam ekran yapmayı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptığını gösterebilir misin ? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Clear Back iMac dedi: Evet başardım tam ekran yapmayı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptığını gösterebilir misin ?
ermanislim1 Zeptopat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #23 Clear Back iMac dedi: Evet başardım tam ekran yapmayı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınız? Artı 0 Eksi
M macerakare Yoctopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #24 Clear Back iMac dedi: Evet başardım tam ekran yapmayı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınız? Clear Back iMac dedi: Evet başardım tam ekran yapmayı. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Nasıl yaptınız? Ben de aynı sorunu yaşadım. Artı 0 Eksi
Clear Back iMac dedi: Evet başardım tam ekran yapmayı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptınız? Clear Back iMac dedi: Evet başardım tam ekran yapmayı. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Nasıl yaptınız? Ben de aynı sorunu yaşadım.