Reqoda Megapat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, Ben bu sorunu alıyorum, lütfen yardım edin. DEP, oyun bütünlüğü, tekrar kur hepsini yaptım ama nafile. İşletim Sistemim: Windows 8.1 Pro @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2015
Merhaba arkadaşlar, Ben bu sorunu alıyorum, lütfen yardım edin. DEP, oyun bütünlüğü, tekrar kur hepsini yaptım ama nafile. İşletim Sistemim: Windows 8.1 Pro @Recep Baltaş
C C0NS * Kinguin Hectopat Katılım 3 Temmuz 2015 Mesajlar 33 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2015 #2 Csgo'nun dosyalarında, txt dosyalarında veya skins klasöründe her hangi bir nokta değiştirirseniz bu hatayı verir. Ben weapons klasöründen C4'ün ismini değiştirdiğimde aynı hatayı vermişti
Csgo'nun dosyalarında, txt dosyalarında veya skins klasöründe her hangi bir nokta değiştirirseniz bu hatayı verir. Ben weapons klasöründen C4'ün ismini değiştirdiğimde aynı hatayı vermişti
Reqoda Megapat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2015 #3 Oyunu kadlırıp tekrar indirdim sorun gitmedi Yinede sağolun.