L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 7 Eylül 2024 #11 Aynı anda 2 konu ve ikisi de aynı siteden indirmiş ilginç gerçekten. Formatlayabilirsiniz başka çok bir yol gözükmüyor.
Aynı anda 2 konu ve ikisi de aynı siteden indirmiş ilginç gerçekten. Formatlayabilirsiniz başka çok bir yol gözükmüyor.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 7 Eylül 2024 #12 Troll beyler bayanlar boşuna girmeyin konuya. Neymiş hesaba biri girmiş. Kapıda itfaiye var. Raporlayın gitsin. Akıllarınca komikler.
Troll beyler bayanlar boşuna girmeyin konuya. Neymiş hesaba biri girmiş. Kapıda itfaiye var. Raporlayın gitsin. Akıllarınca komikler.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 7 Eylül 2024 #13 Vınnnn dedi: Troll beyler bayanlar boşuna girmeyin konuya. Neymiş hesaba biri girmiş. Kapıda itfaiye var. Raporlayın gitsin. Akıllarınca komikler. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam nerede diyor? Ben de şüphelendim zaten.
Vınnnn dedi: Troll beyler bayanlar boşuna girmeyin konuya. Neymiş hesaba biri girmiş. Kapıda itfaiye var. Raporlayın gitsin. Akıllarınca komikler. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam nerede diyor? Ben de şüphelendim zaten.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 7 Eylül 2024 #14 Hocam bu sizmisiniz? Benim hesaba girip benzer konu açmışlar da.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 7 Eylül 2024 #15 Lafonde dedi: Nasıl yani hocam nerede diyor? Ben de şüphelendim zaten. Genişletmek için tıkla... Bir tane daha konu açıldı. Her şeyi aynı nerdeyse. @TurkishHepiNeyşın34 açmış. Troll ikiside.
Lafonde dedi: Nasıl yani hocam nerede diyor? Ben de şüphelendim zaten. Genişletmek için tıkla... Bir tane daha konu açıldı. Her şeyi aynı nerdeyse. @TurkishHepiNeyşın34 açmış. Troll ikiside.
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 7 Eylül 2024 #16 Vınnnn dedi: Bir tane daha konu açıldı. Her şeyi aynı nerdeyse. @TurkishHepiNeyşın34 açmış. Troll ikiside. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben frodoyu şişlemedim. Mithril zırh vardı zaten.
Vınnnn dedi: Bir tane daha konu açıldı. Her şeyi aynı nerdeyse. @TurkishHepiNeyşın34 açmış. Troll ikiside. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben frodoyu şişlemedim. Mithril zırh vardı zaten.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 7 Eylül 2024 #17 Vınnnn dedi: Troll boşuna girmeyin konuya. Neymiş hesaba biri girmiş. Kapıda itfaiye var. Raporlayın gitsin. Akıllarınca komikler. Genişletmek için tıkla... Bana bir arkadaş önerdi bilmiyordum şimdi format atacağım troll değil bir sürü garip dosya indi diğer PC'den USB hazırlayıp format atacağım 10 dakika ya ulaşırım.
Vınnnn dedi: Troll boşuna girmeyin konuya. Neymiş hesaba biri girmiş. Kapıda itfaiye var. Raporlayın gitsin. Akıllarınca komikler. Genişletmek için tıkla... Bana bir arkadaş önerdi bilmiyordum şimdi format atacağım troll değil bir sürü garip dosya indi diğer PC'den USB hazırlayıp format atacağım 10 dakika ya ulaşırım.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 7 Eylül 2024 #18 TurkishHepiNeyşın34 dedi: Yok hocam ben frodoyu şişlemedim. Mithril zırh vardı zaten. Genişletmek için tıkla... Allah için platforma yaş sınırı gelsin.
TurkishHepiNeyşın34 dedi: Yok hocam ben frodoyu şişlemedim. Mithril zırh vardı zaten. Genişletmek için tıkla... Allah için platforma yaş sınırı gelsin.