Chavos Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #1 İndirmek için üşeniyorum çünkü internetim yavaş. Rankım bırakırken nova 2 idi. Nasıl indirmeden anlayabilirim? Çünkü 127 lira vermek istemiyorum. İndirirsem de ranked oynamak istiyorum.
İndirmek için üşeniyorum çünkü internetim yavaş. Rankım bırakırken nova 2 idi. Nasıl indirmeden anlayabilirim? Çünkü 127 lira vermek istemiyorum. İndirirsem de ranked oynamak istiyorum.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 14 Temmuz 2021 #2 Chavos dedi: İndirmek için üşeniyorum çünkü internetim yavaş. Rankım bırakırken nova 2 idi. Nasıl indirmeden anlayabilirim? Çünkü 127 lira vermek istemiyorum. İndirirsem de ranked oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ranked oynayabilirsiniz seçkin olmasa bile ama rütbe atlatmıyor oyun.
Chavos dedi: İndirmek için üşeniyorum çünkü internetim yavaş. Rankım bırakırken nova 2 idi. Nasıl indirmeden anlayabilirim? Çünkü 127 lira vermek istemiyorum. İndirirsem de ranked oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ranked oynayabilirsiniz seçkin olmasa bile ama rütbe atlatmıyor oyun.
Z zarkatake Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 766 Çözümler 3 14 Temmuz 2021 #3 Chavos dedi: İndirmek için üşeniyorum çünkü internetim yavaş. Rankım bırakırken nova 2 idi. Nasıl indirmeden anlayabilirim? Çünkü 127 lira vermek istemiyorum. İndirirsem de ranked oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Rozet olması lazım galiba.
Chavos dedi: İndirmek için üşeniyorum çünkü internetim yavaş. Rankım bırakırken nova 2 idi. Nasıl indirmeden anlayabilirim? Çünkü 127 lira vermek istemiyorum. İndirirsem de ranked oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Rozet olması lazım galiba.
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #4 Mağaza sayfasına girin, seçkinseniz zaten 120 TL tekrar veremezsiniz. Satın ala tıklarsanız zaten bu pakete sahipsiniz gibi bir uyarı verir.
Mağaza sayfasına girin, seçkinseniz zaten 120 TL tekrar veremezsiniz. Satın ala tıklarsanız zaten bu pakete sahipsiniz gibi bir uyarı verir.
recaii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.206 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Temmuz 2021 #5 Daha önce seçkin hesap almadıysanız ve seviyeniz 23'e ulaşmadıysa seçkin almalısınız.
Chavos Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #6 Khajz dedi: Mağaza sayfasına girin, seçkinseniz zaten 120 TL tekrar veremezsiniz. Satın ala tıklarsanız zaten bu pakete sahipsiniz gibi bir uyarı verir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler, bazılarına bu özellik iyi oynadığı için veriliyor değil mi?
Khajz dedi: Mağaza sayfasına girin, seçkinseniz zaten 120 TL tekrar veremezsiniz. Satın ala tıklarsanız zaten bu pakete sahipsiniz gibi bir uyarı verir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler, bazılarına bu özellik iyi oynadığı için veriliyor değil mi?
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 14 Temmuz 2021 #7 Chavos dedi: Anladım teşekkürler, bazılarına bu özellik iyi oynadığı için veriliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır 21 level olanlara veriliyordu sadece bedavaya.
Chavos dedi: Anladım teşekkürler, bazılarına bu özellik iyi oynadığı için veriliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır 21 level olanlara veriliyordu sadece bedavaya.
Chavos Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #8 316874 dedi: Hayır 21 level olanlara veriliyordu sadece bedavaya. Genişletmek için tıkla... 19 level gibi hatırlıyorum kendimi, eğer 2 levelle kaçırdıysam çok üzülürüm.
316874 dedi: Hayır 21 level olanlara veriliyordu sadece bedavaya. Genişletmek için tıkla... 19 level gibi hatırlıyorum kendimi, eğer 2 levelle kaçırdıysam çok üzülürüm.
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #9 Chavos dedi: Anladım teşekkürler, bazılarına bu özellik iyi oynadığı için veriliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır eskiden 21 LVL olup prime oluyordunuz o şekilde veriliyordu artık o da yok EXP verilmediği için.
Chavos dedi: Anladım teşekkürler, bazılarına bu özellik iyi oynadığı için veriliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır eskiden 21 LVL olup prime oluyordunuz o şekilde veriliyordu artık o da yok EXP verilmediği için.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 14 Temmuz 2021 #10 Chavos dedi: Anladım teşekkürler, bazılarına bu özellik iyi oynadığı için veriliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, eskiden oyuna sahip olanlar ve ücretsiz olarak yeterli seviyeye gelenlere veriliyor.
Chavos dedi: Anladım teşekkürler, bazılarına bu özellik iyi oynadığı için veriliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, eskiden oyuna sahip olanlar ve ücretsiz olarak yeterli seviyeye gelenlere veriliyor.