CS:GO indirmek mümkün mü?

Betalar kısmında var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstteki arkadaşın dediği gibi orijinal olarak betalarda var ama skinler yok ve sadece botlarla oynarsınız sunucu bulmanız zor.

Kanka bu konuda bilgi veriyorlar bir tane grup sanırım bunun için çalışmalar yapmış. Ben daha oynamak için DC sunucularına başvurmadım zamanım olmadı ama bir dene istersen.

Sağ olun hocam fakat CS2'yi indirmek istemiyorum şöyle yapabiliyor muyuz önce CS2hem CS:GO'yu indirsem ardından CS2'yi silsem olur mu?

Sağ olun hocam fakat CS2'yi indirmek istemiyorum şöyle yapabiliyor muyuz hem csw hem CS:GO'yu indirsem ardından CS2'yi silsem olur mu?

Yerim yok çünkü.

Sağ olun hocam fakat CS2'yi indirmek istemiyorum şöyle yapabiliyor muyuz hem csw hem CS:GO'yu indirsem ardından CS2'yi silsem olur mu?
Yerim yok çünkü.

Yerim yok çünkü.
CS2 silinirse CS:GO'da silinir. Sizde anladığım kadarıyla CS yüklü değil. Betalar kısmından CS:GO'yu seçebilir misiniz? Seçince kaç GB oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…