E Evis Hectopat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2017 #1 Yaklaşık 15-20 gün önce HP laptop aldım ve sadece CS:GO oynarken mavi ekran hatası veriyor. Hata koduna baktığım da ise hata kodunda sadece "IRQL NOT LESS OR EQUAL" yazıyor nedeni ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2017
Yaklaşık 15-20 gün önce HP laptop aldım ve sadece CS:GO oynarken mavi ekran hatası veriyor. Hata koduna baktığım da ise hata kodunda sadece "IRQL NOT LESS OR EQUAL" yazıyor nedeni ne olabilir?
O Osmanbkrc Hectopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 15 11 Şubat 2017 #2 Bende de aynı sorun var HP pavilion laptop var cs oynarken ayni hatayı veriyor.Eğer cözümü bulabilirsen paylasirsan sevinirim bende arastiriyorum
Bende de aynı sorun var HP pavilion laptop var cs oynarken ayni hatayı veriyor.Eğer cözümü bulabilirsen paylasirsan sevinirim bende arastiriyorum
eakdemir7 Hectopat Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2017 #3 Bendede monster var bende aynı sorunu yaşıyorum , çözüm bulabilen varsa paylaşırsa sevinirim
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.700 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2017 #4 C:Windows:Minidump klasöründeki dosyaları paylaşın.
P princessleia Hectopat Katılım 24 Mart 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Mart 2017 #5 claus dedi: C:Windows:Minidump klasöründeki dosyaları paylaşın. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. Yardımcı olursanız sevinirim.
claus dedi: C:Windows:Minidump klasöründeki dosyaları paylaşın. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. Yardımcı olursanız sevinirim.