ekmek00 Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 66 Çözümler 1 13 Nisan 2023 #1 Merhaba, Ben AK-47'me skin aldım bir de isim etiketi aldım. Fakat ben Japonca "nice try" yazmayı deneyince koyulmuyor. AK-47'ye isim normal yazınca geliyor ama onu nasıl yazabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2023
Merhaba, Ben AK-47'me skin aldım bir de isim etiketi aldım. Fakat ben Japonca "nice try" yazmayı deneyince koyulmuyor. AK-47'ye isim normal yazınca geliyor ama onu nasıl yazabilirim?
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.535 Çözümler 6 13 Nisan 2023 #2 Japonca "iyi deneme" yazınca ne oluyor peki?
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.554 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #3 berkingbad dedi: Japonca "iyi deneme" yazınca ne oluyor peki? Genişletmek için tıkla... Fantezi.
ekmek00 Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 66 Çözümler 1 13 Nisan 2023 #4 berkingbad dedi: Japonca "iyi deneme" yazınca ne oluyor peki? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmuyor hoşuma gitti koymak istedim koyamıyorum.
berkingbad dedi: Japonca "iyi deneme" yazınca ne oluyor peki? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmuyor hoşuma gitti koymak istedim koyamıyorum.
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.535 Çözümler 6 13 Nisan 2023 #5 ekmek00 dedi: Bir şey olmuyor hoşuma gitti koymak istedim koyamıyorum. Genişletmek için tıkla... Türkçe'den çevirtince koyamıyor musunuz onu soruyorum? Yoksa banane ne yazarsanız yazın.
ekmek00 dedi: Bir şey olmuyor hoşuma gitti koymak istedim koyamıyorum. Genişletmek için tıkla... Türkçe'den çevirtince koyamıyor musunuz onu soruyorum? Yoksa banane ne yazarsanız yazın.
ekmek00 Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 66 Çözümler 1 13 Nisan 2023 #6 berkingbad dedi: Türkçe'den çevirtince koyamıyor musunuz onu soruyorum? Yoksa bana ne ne yazarsanız yazın. Genişletmek için tıkla... Yazılsa niye boşuna konu açayım?
berkingbad dedi: Türkçe'den çevirtince koyamıyor musunuz onu soruyorum? Yoksa bana ne ne yazarsanız yazın. Genişletmek için tıkla... Yazılsa niye boşuna konu açayım?
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.535 Çözümler 6 13 Nisan 2023 #7 ekmek00 dedi: Yazılsa niye boşuna konu açayım? Genişletmek için tıkla... Galiba boşuna. Demek istediğin skinin üstünde niye gözükmediği ise o hiçbir zaman gözükmedi zaten hep böyleydi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 14 Nisan 2023
ekmek00 dedi: Yazılsa niye boşuna konu açayım? Genişletmek için tıkla... Galiba boşuna. Demek istediğin skinin üstünde niye gözükmediği ise o hiçbir zaman gözükmedi zaten hep böyleydi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ekmek00 Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 66 Çözümler 1 14 Nisan 2023 #8 berkingbad dedi: Galiba boşuna. Demek istediğin skinin üstünde niye gözükmediği ise o hiçbir zaman gözükmedi zaten hep böyleydi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben o ustte gozukmuyorsa yazilmiyor saniyordum sağ ol brom.
berkingbad dedi: Galiba boşuna. Demek istediğin skinin üstünde niye gözükmediği ise o hiçbir zaman gözükmedi zaten hep böyleydi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben o ustte gozukmuyorsa yazilmiyor saniyordum sağ ol brom.