G game developer Kilopat Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 128 Çözümler 2 16 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, CS:GO ısınmada mikrofon basınca ses karşı takıma da gider mi yoksa sadece kendi takimimla mi konusabilirim?
Arkadaşlar, CS:GO ısınmada mikrofon basınca ses karşı takıma da gider mi yoksa sadece kendi takimimla mi konusabilirim?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.546 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #2 Hayır, sesini sadece takımındakiler duyar.
kitkatr Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 149 16 Mayıs 2021 #3 Ama karşı takımdaki adam maçın demosunu indirirse tüm yazışmalarına ve konuşmalarına erişebiliyor.
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #4 Karşı takım oyun içerisinde duyamaz.
G game developer Kilopat Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 128 Çözümler 2 16 Mayıs 2021 #5 kitkatr dedi: Ama karşı takımdaki adam maçın demosunu indirirse tüm yazışmalarına ve konuşmalarına erişebiliyor. Genişletmek için tıkla... Sesli konuşmalarda mi?
kitkatr dedi: Ama karşı takımdaki adam maçın demosunu indirirse tüm yazışmalarına ve konuşmalarına erişebiliyor. Genişletmek için tıkla... Sesli konuşmalarda mi?
kitkatr Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 149 16 Mayıs 2021 #6 game developer dedi: Sesli konuşmalarda mi? Genişletmek için tıkla... evet
G game developer Kilopat Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 128 Çözümler 2 16 Mayıs 2021 #7 kitkatr dedi: evet Genişletmek için tıkla... Mesela ben karşı takimdanim beni duyar mı indirirse?
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2021 #8 game developer dedi: Sesli konuşmalarda mi? Genişletmek için tıkla... Hayır sesli konuşmalara hiç bir şekilde erişimi olamaz rakip takımın. Bir yerlerimizden element uydurmayalım lütfen
game developer dedi: Sesli konuşmalarda mi? Genişletmek için tıkla... Hayır sesli konuşmalara hiç bir şekilde erişimi olamaz rakip takımın. Bir yerlerimizden element uydurmayalım lütfen
G game developer Kilopat Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 128 Çözümler 2 16 Mayıs 2021 #9 Daryl1dx dedi: Hayır sesli konuşmalara hiç bir şekilde erişimi olamaz rakip takımın. Bir yerlerimizden element uydurmayalım lütfen Genişletmek için tıkla... Ben kendi takımının bile sesli konuşmalarını duyamiyor diye biliyorum değil mi?
Daryl1dx dedi: Hayır sesli konuşmalara hiç bir şekilde erişimi olamaz rakip takımın. Bir yerlerimizden element uydurmayalım lütfen Genişletmek için tıkla... Ben kendi takımının bile sesli konuşmalarını duyamiyor diye biliyorum değil mi?
kitkatr Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 149 16 Mayıs 2021 #10 game developer dedi: Mesela ben karşı takimdanim beni duyar mı indirirse? Genişletmek için tıkla... Evet duyuyor kanka, kendim bir maçımı izlerken fark ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2021
game developer dedi: Mesela ben karşı takimdanim beni duyar mı indirirse? Genişletmek için tıkla... Evet duyuyor kanka, kendim bir maçımı izlerken fark ettim.