atkaksoy501 Picopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 266 Çözümler 1 9 Ocak 2021 #11 Turbox Sevdalisi dedi: Hocam artık Online oyunlardan çok hikayeli oyunları oynuyorum. Bazen canım CS:GO çekiyor bende giriyorum ama hevesim 30-40 dakika sonra sönüyor. Genişletmek için tıkla... O zaman 1 el atın bitirin zorlamanıza ne gerek var vaktinize yazık eğer keyif almıyorsanız.
Turbox Sevdalisi dedi: Hocam artık Online oyunlardan çok hikayeli oyunları oynuyorum. Bazen canım CS:GO çekiyor bende giriyorum ama hevesim 30-40 dakika sonra sönüyor. Genişletmek için tıkla... O zaman 1 el atın bitirin zorlamanıza ne gerek var vaktinize yazık eğer keyif almıyorsanız.
Turbox Sevdalisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 9 Ocak 2021 #12 atkaksoy501 dedi: O zaman 1 el atın bitirin zorlamanıza ne gerek var vaktinize yazık eğer keyif almıyorsanız. Genişletmek için tıkla... Artık topluluk sunucularındaki Pro Public serverlerine girerim canım çektiğimde. Hem bıçak ve eldiven bedava.
atkaksoy501 dedi: O zaman 1 el atın bitirin zorlamanıza ne gerek var vaktinize yazık eğer keyif almıyorsanız. Genişletmek için tıkla... Artık topluluk sunucularındaki Pro Public serverlerine girerim canım çektiğimde. Hem bıçak ve eldiven bedava.