Vturex Centipat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 43 27 Mart 2020 #1 Oyunda en yüksek ve en düşük ayarları denedim ve maks %30'unu kullanıyor ve bu yüzden drop girdiğini düşünüyorum oyunumda FPS yüksek olmasına rağmen ekran takılmaları var ve diğer oyunlarda hiç böyle bir sorun yaşamadım, nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2020
Oyunda en yüksek ve en düşük ayarları denedim ve maks %30'unu kullanıyor ve bu yüzden drop girdiğini düşünüyorum oyunumda FPS yüksek olmasına rağmen ekran takılmaları var ve diğer oyunlarda hiç böyle bir sorun yaşamadım, nasıl çözebilirim?
KS KS Vturex Centipat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 43 27 Mart 2020 #11 282742 dedi: Konsola "mat_queue_mode 2" yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... denedim olmadı 282742 dedi: Oyunu silip, yeniden indirmek bir şeyi değiştirmez ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sizin dediğiniz kodu yazdım fakat bir değişme olmadı Son düzenleme: 28 Mart 2020 Artı 0 Eksi
282742 dedi: Konsola "mat_queue_mode 2" yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... denedim olmadı 282742 dedi: Oyunu silip, yeniden indirmek bir şeyi değiştirmez ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sizin dediğiniz kodu yazdım fakat bir değişme olmadı