Beni neden bilmediğim konuya mesaj yazmakla yargılıyorsun ki? Ben ne olduğu hakkında tahminde bulundum. Aklımın ucundan zerre mesaj kasmak geçmedi. Çok fesatsın ve üslubun hiç hoş değil.@umeyir060 lütfen mesaj kasmak için bilmediğin konular hakkında yorum yapma.
Cevap: Yanında nota olan kişilerin müzik kiti var. Müzik kitini topluluk pazarından gerçek para karşılığı alabilirsiniz. 10 TL civarınada var 100 TL civarınada var. Müzik kiti oyunun ana müziği, ölme müziği, edo müziği gibi şeyleri değiştirir. Adam öldürünce müzik çalmaz eğer o raunt edo olduysa herkese müzik çalar.
Not: konunun hortladığının farkındayım ilk ben hortlatmadım zaten. Bari gören kişiler öğrensin.
@Rexie yanlışımı düzeltir misin bekliyorum.
Fesat? Pff. Yargılamam çok normal değil mi? Düşün bir soru soruyorsun bir adam bir şeyler uyduruyor bir yerlerden ve sana yazıyor. Adam belki gerçek sanıp inanacak yanlış bilgiye?Beni neden bilmediğim konuya mesaj yazmakla yargılıyorsun ki? Ben ne olduğu hakkında tahminde bulundum. Aklımın ucundan zerre mesaj kasmak geçmedi. Çok fesatsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.