CS:GO İsmin Devamında Nota Simgesi

MrClak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Birçok kez rastladım ama nedenini araştırmak ilk defa aklıma geldi. Bu nota simgesi olan arkadaşlar birini öldürünce müzik çalıyor bunu fark ettim. Bu nasıl mümkün oluyor?

@umeyir060 lütfen mesaj kasmak için bilmediğin konular hakkında yorum yapma.

Cevap: Yanında nota olan kişilerin müzik kiti var. Müzik kitini topluluk pazarından gerçek para karşılığı alabilirsiniz. 10 TL civarınada var 100 TL civarınada var. Müzik kiti oyunun ana müziği, ölme müziği, edo müziği gibi şeyleri değiştirir. Adam öldürünce müzik çalmaz eğer o raunt edo olduysa herkese müzik çalar.
Not: konunun hortladığının farkındayım ilk ben hortlatmadım zaten. Bari gören kişiler öğrensin.
@Rexie yanlışımı düzeltir misin bekliyorum.

@umeyir060 lütfen mesaj kasmak için bilmediğin konular hakkında yorum yapma.

Cevap: Yanında nota olan kişilerin müzik kiti var. Müzik kitini topluluk pazarından gerçek para karşılığı alabilirsiniz. 10 TL civarınada var 100 TL civarınada var. Müzik kiti oyunun ana müziği, ölme müziği, edo müziği gibi şeyleri değiştirir. Adam öldürünce müzik çalmaz eğer o raunt edo olduysa herkese müzik çalar.
Not: konunun hortladığının farkındayım ilk ben hortlatmadım zaten. Bari gören kişiler öğrensin.
@Rexie yanlışımı düzeltir misin bekliyorum.
Beni neden bilmediğim konuya mesaj yazmakla yargılıyorsun ki? Ben ne olduğu hakkında tahminde bulundum. Aklımın ucundan zerre mesaj kasmak geçmedi. Çok fesatsın ve üslubun hiç hoş değil.

Son düzenleme:
Beni neden bilmediğim konuya mesaj yazmakla yargılıyorsun ki? Ben ne olduğu hakkında tahminde bulundum. Aklımın ucundan zerre mesaj kasmak geçmedi. Çok fesatsın.
Fesat? Pff. Yargılamam çok normal değil mi? Düşün bir soru soruyorsun bir adam bir şeyler uyduruyor bir yerlerden ve sana yazıyor. Adam belki gerçek sanıp inanacak yanlış bilgiye?
Bilip bilmediğiniz bir konu hakkında konuşmanız hiç etik değil. Fesat demen ilginçmiş ben mesaj kasan bir insan değilim genelde konulara mesaj yazmam pek fakat sen yanlış bilgi yazınca doğrusunu yazdım ve bilmeden konuşmamanı söyledim neyse. Tahminde o adam da bulunabilir. Adam cevabı soruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı