halileser Megapat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2020 #1 CS'de kaç kez kafadan vurduğunu, kaç kez kombo yaptığını vs. detaylı bir şekilde oyundaki istatistikleri kaydeden bir program vardı. Adını hatırlayan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2020
CS'de kaç kez kafadan vurduğunu, kaç kez kombo yaptığını vs. detaylı bir şekilde oyundaki istatistikleri kaydeden bir program vardı. Adını hatırlayan var mı?
Çözüm dionysoss 10 Şubat 2020 Bahsettiğiniz program Overwolf içinden bir uygulama olabilir mi? Ben de hatırlıyorum sanki bir ara öyle bir şey kullandığımı Overwolf üzerinden.
Bahsettiğiniz program Overwolf içinden bir uygulama olabilir mi? Ben de hatırlıyorum sanki bir ara öyle bir şey kullandığımı Overwolf üzerinden.
dionysoss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 1.321 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2020 #2 Bahsettiğiniz program Overwolf içinden bir uygulama olabilir mi? Ben de hatırlıyorum sanki bir ara öyle bir şey kullandığımı Overwolf üzerinden. Artı 0 Eksi Çözüm
Bahsettiğiniz program Overwolf içinden bir uygulama olabilir mi? Ben de hatırlıyorum sanki bir ara öyle bir şey kullandığımı Overwolf üzerinden.
KS KS halileser Megapat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2020 #3 Çok teşekkür ederim ,aradığım program. Artı 0 Eksi