Massaka-Diablo Picopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 103 6 Ağustos 2020 #11 264523 dedi: Maçta aldiğin XP'ye bagli. Genişletmek için tıkla... dorukisik dedi: Aldığın XP’ye bağlı ayriyeten hesabın Prime değilse düşürme ihtimalin daha düşük. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: CS:GO'da genellikle haftada 1 kere drop alabiliyorsunuz. O da seviye atladığınız zaman. Maçlarda 1. olursanız ek drop şansı elde edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hesabım Prime 30 Level. Hocam kasa düşmüyor diye idle serverlerine de girdim ama 1 saat bekledim ama orada da düşmedi.
264523 dedi: Maçta aldiğin XP'ye bagli. Genişletmek için tıkla... dorukisik dedi: Aldığın XP’ye bağlı ayriyeten hesabın Prime değilse düşürme ihtimalin daha düşük. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: CS:GO'da genellikle haftada 1 kere drop alabiliyorsunuz. O da seviye atladığınız zaman. Maçlarda 1. olursanız ek drop şansı elde edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hesabım Prime 30 Level. Hocam kasa düşmüyor diye idle serverlerine de girdim ama 1 saat bekledim ama orada da düşmedi.