Arkadaşlar bazı yayıncıların youtuber'ların videolarını görüyorum. Adamlardan oyun sonu Dragon Lore düşüren bile var acaba neye göre düşüyor bu itemler veya map farkediyor mu ?
Ona kesin birşey diyemem fakat gözlemlediğim kadarıyla kafasına göre değil oynanışına göre veriyor hediye güzel oyna al hediyeyi.Teknikle oynadığım hemen her oyunda verdi diyebilirim
Haftada bir silah ve iki kasa dusurme hakkin var. Dragon Lore veya Medusa dusurebilmek icin operasyon biletlerine sahip olman gerekiyor. Biletler iyi esyanin dusme sansini arttiriyor. Yine de bilet olmadan da dusme ihtimali var ama zor gibi
Var kardeşim olmaz mı karanlık bir ortamda ekrana ters bakarak tek ayak üstünde üç kişiye headshot atman gerek ben tüm itemleri böyle düşürdüm [emoji3]
Bro sana düzgün bir şekilde anlatayım. Haftada 1 skin ve 2 tane kasa düşürme hakkın var. Eğer herhangi bir rozet (paralı) bulundurmuyorsan genelde 4 kuruş ila 1.5 tl arası skinler düşer. Fakat bir rozet alırsan bu ihtimal 1000 tl'ye kadar çıkabilir. Bu şans işidir ama iyi bir skin için o rozete sahip olman lazım.