Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.305 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 14 Mayıs 2023 #1 Üstünde güncellendi yazıyor. Ne anlama geldiğini bilen var mı?
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #2 Yakın zamanda çıkartma ekledin mi skine?
Denii Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 683 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #3 Monarch Leviathan dedi: Eki Görüntüle 1778834 Üstünde güncellendi yazıyor. Ne anlama geldiğini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Skinine çıkartma kazımışsın o yüzden.
Monarch Leviathan dedi: Eki Görüntüle 1778834 Üstünde güncellendi yazıyor. Ne anlama geldiğini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Skinine çıkartma kazımışsın o yüzden.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 14 Mayıs 2023 #4 Skin üzerinde isim değiştirme, çıkartma sökme/ yapıştırma gibi şeyler yaptınız mı?
ZXK Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #5 Öğenin tasarımında veya özelliklerinde değişiklik yapıldığı için yazıyor sanırsam.
pelested Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 635 Çözümler 1 14 Mayıs 2023 #6 Monarch Leviathan dedi: Eki Görüntüle 1778834 Üstünde güncellendi yazıyor. Ne anlama geldiğini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Çıkartma yapıştırmışsın hocam eğer yapıştırmadıysan bug olmuştur bana da oluyordu önemli bir şey değil.
Monarch Leviathan dedi: Eki Görüntüle 1778834 Üstünde güncellendi yazıyor. Ne anlama geldiğini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Çıkartma yapıştırmışsın hocam eğer yapıştırmadıysan bug olmuştur bana da oluyordu önemli bir şey değil.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.305 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 14 Mayıs 2023 #7 aabcc dedi: Skin üzerinde isim değiştirme, çıkartma sökme/ yapıştırma gibi şeyler yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... ZXK dedi: Öğenin tasarımında veya özelliklerinde değişiklik yapıldığı için yazıyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... pelested dedi: Çıkartma yapıştırmışsın hocam eğer yapıştırmadıysan bug olmuştur bana da oluyordu önemli bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Çıkartma kazımıştım. Demek ondan olmuş. Cevaplar için teşekkür ederim, aklıma nasıl gelemedi bu ya.
aabcc dedi: Skin üzerinde isim değiştirme, çıkartma sökme/ yapıştırma gibi şeyler yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... ZXK dedi: Öğenin tasarımında veya özelliklerinde değişiklik yapıldığı için yazıyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... pelested dedi: Çıkartma yapıştırmışsın hocam eğer yapıştırmadıysan bug olmuştur bana da oluyordu önemli bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Çıkartma kazımıştım. Demek ondan olmuş. Cevaplar için teşekkür ederim, aklıma nasıl gelemedi bu ya.