J0Le Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 5 11 Ağustos 2020 #1 Merhaba, Steam'de yaklasik 1300 TL degerinde bir bicagim var. Ben bunu ByNoGame'de falan satmaya kalkinca bana 800 900 TL geliyor. Bazi kisiler itemlerini yabanci sitelerde satiyor. Sattiginiz, bildiginiz yabanci site var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2020
Merhaba, Steam'de yaklasik 1300 TL degerinde bir bicagim var. Ben bunu ByNoGame'de falan satmaya kalkinca bana 800 900 TL geliyor. Bazi kisiler itemlerini yabanci sitelerde satiyor. Sattiginiz, bildiginiz yabanci site var mi?
yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2020 #2 Shadowpay hem az komisyon alıyor hem de dolar üzerinden satabiliyorsun.
J0Le Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 5 11 Ağustos 2020 #3 yigitrocks dedi: Shadowpay hem az komisyon alıyor hem de dolar üzerinden satabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Shadowpayde bir kac gundur itemim duruyo fakat hala bi ilerleme yok bekliyorum.
yigitrocks dedi: Shadowpay hem az komisyon alıyor hem de dolar üzerinden satabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Shadowpayde bir kac gundur itemim duruyo fakat hala bi ilerleme yok bekliyorum.
yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2020 #4 J0Le dedi: Shadowpayde bir kac gundur itemim duruyo fakat hala bi ilerleme yok bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Önceden şak diye alıcı buluyordu ama son birkaç aydır durum öyle malesef.
J0Le dedi: Shadowpayde bir kac gundur itemim duruyo fakat hala bi ilerleme yok bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Önceden şak diye alıcı buluyordu ama son birkaç aydır durum öyle malesef.