JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 1 Ekim 2020 #11 Yerli padawan dedi: Envanterim gözükmüyor ne yapmalıyım? Bir de ininal kart vs. versem parayı oraya atsalar oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Envanterinde takas banı olmayan veya 5 ₺ üzeri skinler görünür. Inınal vs. onu siteye sormalısın ama parayı oraya da atarlar diye biliyorum.
Yerli padawan dedi: Envanterim gözükmüyor ne yapmalıyım? Bir de ininal kart vs. versem parayı oraya atsalar oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Envanterinde takas banı olmayan veya 5 ₺ üzeri skinler görünür. Inınal vs. onu siteye sormalısın ama parayı oraya da atarlar diye biliyorum.
Yerli padawan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 3.848 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #12 JohnConstantine dedi: Envanterinde takas banı olmayan veya 5 ₺ üzeri skinler görünür. Inınal vs. onu siteye sormalısın ama parayı oraya da atarlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Çözdüm fakat itemler bir türlü satılmıyor... Sanırım çok zaman alacak.
JohnConstantine dedi: Envanterinde takas banı olmayan veya 5 ₺ üzeri skinler görünür. Inınal vs. onu siteye sormalısın ama parayı oraya da atarlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Çözdüm fakat itemler bir türlü satılmıyor... Sanırım çok zaman alacak.