CS:GO iyi oynayıp Overwatch yeme riski

Real Defender

Hectopat
Yer
Konohagakure
Arkadaşlar baştan uyarı yapayım. Kesinlikle kendimi övme ve iyi gösterme amacım yok meraktan soruyorum! Neyse konumuza geçelim. Dün arkadaşlar ile CS:GO oynadık ve vuruşlarım çok değişik, nasıl desem AK47 ile zıplayarak vurdum mesela. Adamların yerini tahmin ediyorum ama arkadaşlarım hile misin diyor. Nova 1'de oynuyoruz benim rankım nova 1. Ama ban yemekten korkuyorum. Dün girdiğimiz 5 maçta, 35 altı vurmadım. Peeklerim değişik, karşıdaki kişiler hile diyor. Ban yemekten korkmamın sebebi çünkü L4D, CS gibi oyunlar gideceği için korkum var. Pek CS:GO ban sistemini anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'da Overwatch'a düşersin eğer duvar arkasından vurursan ya da adam hiç ses vermediğine rağmen adamı elinle koymuş gibi bulursan ban yeme riskin var ama senin bahsettiğin gibi zıplayarak vurmaktan bir şey olmaz.

Global'im smurf "keleş" eloda 62 vurdum geçen yine de ban yemedim. Onun dışında 40 üstü vurduğum maç çok Overwatch yedim çok hesabın faktörü bile sapa sağlam hile açmazsan ne kadar zırlarlarsa zırlasın rakip takım ne kadar düşsen bile overwatch'a ne kadar VAC shot atsan bile adamı duvardan izlemediğini gördükleri zaman direk yetersiz delil alıyorsun.

Araştırdım OW yesen bile oyundan tamamen silinmek için Vac yemen lazımmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…