AjanFiko Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 225 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2023 #1 CS:GO Topluluk sunucularında takım seçmeden izleme modunda kalırsak kasa düşer mi?
4 429851 Decapat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 19 23 Nisan 2023 #4 Hayır ne saçma olurdu o zaman ama topluluk sunucularında düşen serverlar var YT'den bakabilirsin.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 23 Nisan 2023 #5 AjanFiko dedi: CS:GO topluluk sunucularında takım seçmeden izleme modunda kalırsak kasa düşer mi? Genişletmek için tıkla... Bazı idle serverlarda düşebiliyor benim bildiğim ama denemedim. Servera girince altta spectators can get drop falan yazıyor.
AjanFiko dedi: CS:GO topluluk sunucularında takım seçmeden izleme modunda kalırsak kasa düşer mi? Genişletmek için tıkla... Bazı idle serverlarda düşebiliyor benim bildiğim ama denemedim. Servera girince altta spectators can get drop falan yazıyor.
Aspect1 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #6 Syntax Error dedi: Bazı idle serverlarda düşebiliyor benim bildiğim ama denemedim. Servera girince altta spectators can get drop falan yazıyor. Genişletmek için tıkla... Idle4drop insquad gibi sunucularda düşürebilirsiniz ben her yeni kasa geldiğinde giriyorum.
Syntax Error dedi: Bazı idle serverlarda düşebiliyor benim bildiğim ama denemedim. Servera girince altta spectators can get drop falan yazıyor. Genişletmek için tıkla... Idle4drop insquad gibi sunucularda düşürebilirsiniz ben her yeni kasa geldiğinde giriyorum.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 24 Nisan 2023 #7 Bazılarında düşüyor.
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.401 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #8 Aspect1 dedi: Idle4drop insquad gibi sunucularda düşürebilirsiniz ben her yeni kasa geldiğinde giriyorum. Genişletmek için tıkla... Boş sunucularda bırakınca kasa düşürme ile ilgili bir sorun yok sanırım değil mi? İhlal veya ban durumu vs söz konusu olmuyor? Normalde hiç CS oynamıyorum ama öyle arka planda bırakıp bedavaya kasa düşecekse neden olmasın kendi kendine gelsin dedim.
Aspect1 dedi: Idle4drop insquad gibi sunucularda düşürebilirsiniz ben her yeni kasa geldiğinde giriyorum. Genişletmek için tıkla... Boş sunucularda bırakınca kasa düşürme ile ilgili bir sorun yok sanırım değil mi? İhlal veya ban durumu vs söz konusu olmuyor? Normalde hiç CS oynamıyorum ama öyle arka planda bırakıp bedavaya kasa düşecekse neden olmasın kendi kendine gelsin dedim.
erayarmstrong Femtopat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #9 Hayır düşmüyor ama her el AFK kalırsan muhtemel.