Santeno Hectopat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2016 #1 Merhabalar. CS:GO'da oyuna katılamıyorum. İzleyici ekranında takılıyor oyunu steam'den kaldırsam ve tekrar satın alsam hata düzelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2016
Merhabalar. CS:GO'da oyuna katılamıyorum. İzleyici ekranında takılıyor oyunu steam'den kaldırsam ve tekrar satın alsam hata düzelir mi?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2016 #2 Windows 10'a geçin ve BIOS'u güncelleyin. Sürücülerinizi donanım kimlikleri ile web sitelerinden güncelleyin. DX ve Visual C++'ı güncelleyin.
Windows 10'a geçin ve BIOS'u güncelleyin. Sürücülerinizi donanım kimlikleri ile web sitelerinden güncelleyin. DX ve Visual C++'ı güncelleyin.
Santeno Hectopat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2016 #3 JaroxJamaica dedi: Windows 10'a geçin ve BIOS'u güncelleyin. Sürücülerinizi donanım kimlikleri ile web sitelerinden güncelleyin. DX ve Visual C++'ı güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Kesin çözüm bu mudur? Çünkü uğraşlı olacak biraz. Hatanın videosu da burada aynı hatadan bahsediyoruzdur umarım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bios güncellendi dx ve c++ son sürüm yüklendi win 10 pro 64 bit format atıldı fakat hala aynı hata devam ediyor bu nasıl bir hatadır arkadaş.. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2016
JaroxJamaica dedi: Windows 10'a geçin ve BIOS'u güncelleyin. Sürücülerinizi donanım kimlikleri ile web sitelerinden güncelleyin. DX ve Visual C++'ı güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Kesin çözüm bu mudur? Çünkü uğraşlı olacak biraz. Hatanın videosu da burada aynı hatadan bahsediyoruzdur umarım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bios güncellendi dx ve c++ son sürüm yüklendi win 10 pro 64 bit format atıldı fakat hala aynı hata devam ediyor bu nasıl bir hatadır arkadaş..
K KillerInFlameS Hectopat Katılım 7 Mart 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2016 #4 Bu sorun bende de oluyordu. Bunun nedeni server'a giremeyecek kadar pingli olman. KillerInFlameS dedi: Bu sorun bende de oluyordu. Bunun nedeni server'a giremeyecek kadar pingli olman. Genişletmek için tıkla... Eğer pingde sorun yoksa bilmiyorum.
Bu sorun bende de oluyordu. Bunun nedeni server'a giremeyecek kadar pingli olman. KillerInFlameS dedi: Bu sorun bende de oluyordu. Bunun nedeni server'a giremeyecek kadar pingli olman. Genişletmek için tıkla... Eğer pingde sorun yoksa bilmiyorum.
Santeno Hectopat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2016 #5 1.5 mb internetim var maalesef bu sorunun çözümü yok gibi hesaptan oyunu silmeyi düşündüm kuzenin hesabına girsem bile aynı hatayı aldım
1.5 mb internetim var maalesef bu sorunun çözümü yok gibi hesaptan oyunu silmeyi düşündüm kuzenin hesabına girsem bile aynı hatayı aldım