CS:GO İzleyici Ekranında Takılma Sorunu

Santeno

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, sorunum çok kısa ama sinir edici derecede gıcık bir şey. Oyuna giriyorum oyun bul diyorum basit eğlence veya ölüm oyunu hiç fark etmiyor. Oyuna girdiğimde izleyici modunda kalıyorum hiçbir şey yapamıyorum, yazı yazamıyorum sadece mikrofondan konuşabiliyorum. Tab'a bastığımda önce takımlar sonra takım seçme ekranı geliyor ama seçsem bile hiçbir şey olmuyor. Araştırdım çok az kişide var bu ve oyunu silip yüklemek fayda etmiyor bir önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun dosyalarını doğruladınız mı?

Çok teşekkür ederim bundan sonra steam oyun hatalarında önce oyun dosyalarını kontrol edeceğim.

Çok teşekkür ederim bundan sonra steam oyun hatalarında önce oyun dosyalarını kontrol edeceğim.
Edit: Hata hala devam ediyor maalesef oyun dosyalarını kontrol ettim bir eksik yok nasıl bir hatadır ağzımın tadıyla oynayamadım şu oyunu ya

Merhabalar, sorunum çok kısa ama sinir edici derecede gıcık bir şey. Oyuna giriyorum oyun bul diyorum basit eğlence veya ölüm oyunu hiç fark etmiyor. Oyuna girdiğimde izleyici modunda kalıyorum hiçbir şey yapamıyorum, yazı yazamıyorum sadece mikrofondan konuşabiliyorum. Tab'a bastığımda önce takımlar sonra takım seçme ekranı geliyor ama seçsem bile hiçbir şey olmuyor. Araştırdım çok az kişide var bu ve oyunu silip yüklemek fayda etmiyor bir önerisi olan var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı