Merhabalar. Eskiden CS 1.6'da oynardım. Tekrardan o duyguları yaşamak için oynayacağım ancak aklıma bir şey takıldı. Jailbreak serverlarından virüs bulaşabilir mi? Önerebileceğiniz güvenilir bir server var mı? Genelde yüksek kişi olursa iyi olur.
Asıl soru: Virüs bulaşır mı?
Merhabalar. Eskiden CS 1.6'da oynardım. Tekrardan o duyguları yaşamak için oynayacağım ancak aklıma bir şey takıldı. Jailbreak serverlarından virüs bulaşabilir mi? Önerebileceğiniz güvenilir bir server var mı? Genelde yüksek kişi olursa iyi olur.
Asıl soru: Virüs bulaşır mı?
Direkt ip ile girersen veya topluluk sunucuları kısmından girersen problem olmaz. Ama Web üzerinden ip ararken sitelerine girip dosya indirmemeye dikkat et.
İlk girişte harita dosyaları iner. Eğer dosyaların arasına virüs sıkıştırılırsa girebilir. Ama güvenli olan sunucuları tercih etmek yeterli olur. Ben birçoğundan sorun yaşamadım bugüne kadar.
Yıllardır jailbreak oynarım. Tek virüs yediğimi hatırlamam. Kaldı ki bu virüs meselesi iyice takıntı haline gelmiş. Açılan konulardan görüyoruz, az sakin olun yahu. O serverler oyuncu çekmek ve adminlik vs satışı yapmak için uğraşıyor. Sunucusuna giren oyuncuya neden virüs atsın?
Yıllardır jailbreak oynarım. Tek virüs yediğimi hatırlamam. Kaldı ki bu virüs meselesi iyice takıntı haline gelmiş. Açılan konulardan görüyoruz, az sakin olun yahu. O serverler oyuncu çekmek ve adminlik vs satışı yapmak için uğraşıyor. Sunucusuna giren oyuncuya neden virüs atsın?
Farkındayım hocam, virüs meselesi beni ürkütüyor . İnsanlar öyle bir anlatıyor ki sanki bilgisayara virüs girince bilgisayar patlayacak gibi anlatıyorlar. Eskisine göre biraz daha takıntım azaldı sayılır.
@Odios01 yıllardır tek virüs programı kullanmıyorum. Virüs yediğimi de hatırlamıyorum, indirdiğiniz şeylere ve girdiğiniz sitelere dikkat etmeniz yeterli olur.
Farkındayım hocam, virüs meselesi beni ürkütüyor . İnsanlar öyle bir anlatıyor ki sanki bilgisayara virüs girince bilgisayar patlayacak gibi anlatıyorlar. Eskisine göre biraz daha takıntım azaldı sayılır.
Yani bugüne kadar (özellikle küçükken) bilgisayara virüs giriyordu hep dikkatsizlik. Şimdi o kadar çok dikkat etmiyorum ama yine de virüs yemiyorum. Yani yediğin yere göre değişir. Eğer karşıdaki zarar vermek değil de başka amaçla yaptıysa değişik olaylar çıkıyor. Şansa bağlı genelde.