CS:GO Jailbreak Serverleri Ne Kadar Büyüklükte?

Jailbreak serverlerinin genel büyüklükleri nedir? Değişir demeyin, en az şu en fazla bu şeklinde söyleyin, GB olarak.

Değiştir demek zorundayız, her sunucunun plugini farklı, Map'i farklı. Kendi mapleri varsa boyut daha da artar. En fazla 5-6 gördüm bu güne kadar. Tabi en son geçen sene oynadım, şu an durum ne bilmiyorum bıraktım oyunu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Jailbreak serverlerinin genel büyüklükleri nedir? Değişir demeyin, en az şu en fazla bu şeklinde söyleyin, GB olarak.
Yukarıda arkadaşın dediği gibi değişir. Ben de CS 1.6'da Plugin ve model çok kez yaptığım için biliyorum. Kullanıcılar fazla beklemesin diye kısa boyutlu güzel pluginler yüklüyorduk.
Değiştir demek zorundayız, her sunucunun plugini farklı, Map'i farklı. Kendi mapleri varsa boyut daha da artar. En fazla 5-6 gördüm bu güne kadar. Tabi en son geçen sene oynadım, şu an durum ne bilmiyorum bıraktım oyunu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen tek plugin de yok map de işin içine giriyor. Hazır mapler hızlıca yüklenir ama kendi yaptırdıkları map varsa oda uzun sürer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı