CS:GO kaç maçta bir ödül düşer?

İşletim sistemi
Windows 10

ardags35

Hectopat
Arkadaşlar CS:GO basit eğlence dust 2 attığım zaman bazen ödül düşüyordu. Bir ara 7 liralık bir skin düştü.
Sorum şu bunun belirli bir süresi mi var? Mvp mi olmak gerekiyor? Yoksa periyordik maç sayısına göre mi veriliyor? Yardımcı olur musunuz?

Hocam biraz tebessüm ettim yorumlara. :)
Her haftanın Çarşamba günü arttırılmış XP ve bir sonraki çıkacağınız seviyeye +silah düşürme verir.
Kostüm her dakka kafasına göre düşmez kasa random düşer.
Arttırılmış XP sadece rahat bir şekilde 2 level almanızı sağlar.
Oyun kasası ise random bir vaziyettedir.

Bana çevirdiğimiz veya fark attığımız maçlarda düşüyor şahsen 🤨

Aslında bu tamamen şans işi bunlan pek bir alakası yok.
Hocam gece güleceğim yoktu biraz tebessüm ettim yorumlara.:)
her haftanın çarşamba günü arttırılmış XP ve bir sonraki çıkacağınız seviyeye +silah düşürme verir.
Arttırılmış XP sadece rahat bir şekilde 2 Level almanızı sağlar.
Oyun kasası ise random bir vaziyettedir.

Haftada 3 Level atlamak mümkün bu da beni güldürdü alınmada oyun kasası random degil tek bir haftada 2 kasa düşüremezsin kasa dropları da çarşamba yenileniyor.

Arkadaşlar CS:GO basit eğlence dust 2 attığım zaman bazen ödül düşüyordu. Bir ara 7 liralık bir skin düştü.
Sorum şu bunun belirli bir süresi mi var? Mvp mi olmak gerekiyor? Yoksa periyordik maç sayısına göre mi veriliyor? Yardımcı olur musunuz?

Bana bir ara 87 liralık M4A1S çıkmıştı tamamen şans çok uzun zaman vermemişti.

Bugün ölüm maçından sonra seviye atladım 2 tl lik grafiti verdi.

Çok fazla bir şey gelmedi bana en pahalı ürün 4 tl lik bir tabanca geldi şimdiye kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı