CS:GO Kamera Nasıl Sabitlenir?

tunahan3001

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bu aralar sıkça CS:GO oynuyorum. İki farklı sorunla karşılaştım. CS:GO oynarken adama sıktığımda baktığım ekran çok hareket ediyor. Yani başımı sallayarak oynuyormuşum gibi oluyor. Aimim de iyi. Fakat adam vururken çok zorlanıyorum. YouTube ve Twitch de CS:GO oynayanlara bakıyorum oyun gayet sabit çok güzel sıkıp geçiyorlar. Bu kullandığımız kameranın sallanmaması için bir kod var mı? Diğer sıkıntım ise mermiler çok tuhaf gidiyor. Atölyede mermiler güzel gidiyor fakat oyuna girince mermi gidişleri ağırlaşıyor bazen de adamın içinden geçip gidiyor gibi oluyor. Pingden dolayımı acaba bu sıkıntı, Türk Telekom'un dandik modemini kullanıyorum ara sıra ping giriyor. Ping girmediği zamanda pingim 85-105 arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
cl_bob_lower_amt 21; cl_bobamt_lat 0.33; cl_bobamt_vert 0.14; cl_bobcycle 0.98;viewmodel_fov 68; viewmodel_offset_x 2.5; viewmodel_offset_y 0; viewmodel_offset_z -1.5; viewmodel_presetpos 3; cl_viewmodel_shift_left_amt 1.5; cl_viewmodel_shift_right_amt 0.75; viewmodel_recoil 0; cl_righthand
Bu kodları bir deneyin. Mümkünse tek tek.
...adamın içinden geçip gidiyor gibi oluyor.
Tickrate olayı.

Mermi olayı Ping’den kaynaklanıyor büyük ihtimal. Eskiden rekabetçi de 90 100 Ms ile oynarken bana da öyle geliyordu. Şuan 65 MS falan alıyorum düzgün gidiyor

Tepme den bahsediyor arkadaş spray atarken ekran sallanıyor ya kodunu bilmiyorum ama

Viewmodel ayarlarını değiştirin. İnternetten hangi Viewmodel kodunun ne işe yaradığını bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…