CS:GO Kan ve Mermi Gibi Efektleri Kaldıran CFG

The Ruh hastasi

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Headshot atarken vesaire çıkan kan efektini tamamen kaldıran bir CFG istiyorum.

Bence Z yerine sol shift tuşunu atayın. Zaten oyunun içerisinde de devamlı olarak shift tuşuna basacağınız için kendi kendiliğine silinir efektler.

Doğrudan bind shift r_cleardecals yapılırsa shiftin yürüme komutu silinir ona dikkat edin, onun yerine shift için şu komutu kullanın bind shift "+speed; r_cleardecals".

bind shift "+speed; r_cleardecals" .

Ekstra koda gerek yok, Bind shift r_cleardecals yazınca hem yavaş yürürsün hem de kanlar silinir.
Uzun zamandır CS oynamadım ama böyle yapıldığında yavaş yürümeyi sildiğini hatırlıyorum.

Bunu istemiyorum. Adamı vurduğumda vesaire kan olmayacak demek istedim. Bir tuşa basmama gerek olmadan yani.

Bunu istemiyorum. Adamı vurduğumda vesaire kan olmayacak demek istedim. Bir tuşa basmama gerek olmadan yani.
O galiba eskiden yapılabiliyordu ama artık yapılamıyor diye biliyorum, başlatma komutu olarak -lv kullanmak gerekiyordu bunu kullanınca siliniyorsa olur, olmuyorsa bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…