ClientNicki Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 237 23 Şubat 2021 #1 Merhabalar, birkaç silahıma skin almayı düşünüyorum. Sizce Steam pazarından almak mı mantıklı, yoksa skin sitelerinden mi almak mantıklı? Önerilerinizi yazabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2021
Merhabalar, birkaç silahıma skin almayı düşünüyorum. Sizce Steam pazarından almak mı mantıklı, yoksa skin sitelerinden mi almak mantıklı? Önerilerinizi yazabilir misiniz?
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 23 Şubat 2021 #2 Çok fark olmadığı sürece pazar.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.830 Makaleler 13 Çözümler 35 23 Şubat 2021 #3 En iyisi steam pazarı.
Ertugrul541 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #4 En güvenli yol, elbette Steam amcadır. Fakat ByNoGame üzerinden 4-5 TL ucuza getirebilirsiniz.
ClientNicki Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 237 23 Şubat 2021 #5 Ertugrul541 dedi: En güvenli yol, elbette Steam amcadır. Fakat ByNoGame üzerinden 4-5 TL ucuza getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... o sitelerde skin çekmek için fazladan para yatırmak gerek diye biliyorum
Ertugrul541 dedi: En güvenli yol, elbette Steam amcadır. Fakat ByNoGame üzerinden 4-5 TL ucuza getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... o sitelerde skin çekmek için fazladan para yatırmak gerek diye biliyorum
Ertugrul541 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #6 ClientNicki dedi: o sitelerde skin çekmek için fazladan para yatırmak gerek diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Öylemiymis? Ben çok kullanmadığım için bilmiyorum.
ClientNicki dedi: o sitelerde skin çekmek için fazladan para yatırmak gerek diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Öylemiymis? Ben çok kullanmadığım için bilmiyorum.
ClientNicki Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 237 23 Şubat 2021 #7 Ertugrul541 dedi: Öylemiymis? Ben çok kullanmadığım için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... yok bende bilmiyorum sadece duyduğum bu idi
Ertugrul541 dedi: Öylemiymis? Ben çok kullanmadığım için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... yok bende bilmiyorum sadece duyduğum bu idi
Quadra Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 142 Çözümler 1 23 Şubat 2021 #8 Hocam rahatlıkla Steam'in kendi pazarından alabilirsiniz. En güvenli ve en risksizi budur.
ClientNicki Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 237 23 Şubat 2021 #9 Quadra dedi: Hocam rahatlıkla Steam'in kendi pazarından alabilirsiniz. En güvenli ve en risksizi budur. Genişletmek için tıkla... birkaç arkadaşım kasa açarak da çıkarabilirsin diyorlardı ama mesela bir 50tl lik item düşürme ihtimali çok düşük o yüzden kasa taraftarı değilim sizcede kasa açmak pek mantıklı olmaz değil mi
Quadra dedi: Hocam rahatlıkla Steam'in kendi pazarından alabilirsiniz. En güvenli ve en risksizi budur. Genişletmek için tıkla... birkaç arkadaşım kasa açarak da çıkarabilirsin diyorlardı ama mesela bir 50tl lik item düşürme ihtimali çok düşük o yüzden kasa taraftarı değilim sizcede kasa açmak pek mantıklı olmaz değil mi
kel584 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 768 Yer Arafta 23 Şubat 2021 #10 ClientNicki dedi: o sitelerde skin çekmek için fazladan para yatırmak gerek diye biliyorum Genişletmek için tıkla... ByNoGame öyle değil diye biliyorum. Dediğin şey kumar sitelerinde oluyor.
ClientNicki dedi: o sitelerde skin çekmek için fazladan para yatırmak gerek diye biliyorum Genişletmek için tıkla... ByNoGame öyle değil diye biliyorum. Dediğin şey kumar sitelerinde oluyor.