CS:GO kaplamasını nakde çevirmek için en iyi yol nedir?

Lordenmarious

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar, ben bir platform üzerinden CS:GO skini aldım satıp kar edebileceğim şekilde, ancak bu skini Steam'de satarsam cüzdan bakiyesi olacak ve çekemeyeceğim. Satabileceğimi bildiğim platformlardan da sadece ByNoGame biliyorum ancak şu anda oraya ilan veremiyorum, envanterim görünmüyor. Burada önceden indirimli şekilde Steam bakiyesiyle oyunlar yollandığını da görmüştüm ancak şu anda o konuları bulamıyorum.
Tavsiyelerini ve yardımlarınızı bekliyorum.

GamerPay üzerinden satabilirsin ancak site şu anlık kapalı sanırsam. Kendim site üzerinden geçtiğimiz haftalarda skin almıştım ancak satış yapmadım. Site güvenilir.

Bi arkadaşının hesabına skini atıp o şekilde bynogame'de satmayı deneyebilirsin.

İtemsatıştan da satabilirsin.

Takas banı var silahın. Geçen hafta 1500₺ fiyata satılmış bu skin, eğer 1500₺ fiyata satmayı başarırsanız %10 olarak 150 ₺ komisyon kesilir ve kartınıza 1350₺ geçer.

Skini Gamerpay üzerinden aldım, ancak satınca nakit olmayacağını düşünemedim. Evet şu anda site kapalı, ancak orada en ucuz skini almıştım, geri satabilecğeimden emin değilim.

Bi arkadaşının hesabına skini atıp o şekilde bynogame'de satmayı deneyebilirsin.

İtemsatıştan da satabilirsin.
Sitede çok ilan var ama az skin var sanki. Aktif bir site mi burası?

Envanterin gözükmüyor çünkü silahın takas banı var
Anladım, teşekkürler.

Evet ancak hızlıca satabileceğim platformlar hakkında bilgim yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…