ARDAQKL Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #1 CS:GO kapsul indirimi geldi bayağı bir düşmüş fiyatları. Hangi kapsulu alayım fark eder mi? CS 2 de kapsullerin fiyatı artar mı yani kapsul mu alayım yoksa kasa mı?
CS:GO kapsul indirimi geldi bayağı bir düşmüş fiyatları. Hangi kapsulu alayım fark eder mi? CS 2 de kapsullerin fiyatı artar mı yani kapsul mu alayım yoksa kasa mı?
DexterMorganBey Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.014 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #2 https://store.steampowered.com/sale/csgoparis2023?l=turkish
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.936 Makaleler 1 Çözümler 18 23 Haziran 2023 #3 DexterMorganBey dedi: https://store.steampowered.com/sale/csgoparis2023?l=turkish Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
DexterMorganBey dedi: https://store.steampowered.com/sale/csgoparis2023?l=turkish Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
E1Rhan Megapat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 590 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 23 Haziran 2023 #4 Bütçede sıkıntı yoksa hepsinden 1 tane dahi olsa alabilirsin. Ben öyle yaptım.
DexterMorganBey Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.014 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #5 E1Rhan dedi: Bütçede sıkıntı yoksa hepsinden 1 tane dahi olsa alabilirsin. Ben öyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam imzalar mı daha karlı oluyor takım çıkartmaları mı? İllaki bir şey çıkacak demiyorum geçen sene 30-35 TL'ye yakın parayı yakmıştım.
E1Rhan dedi: Bütçede sıkıntı yoksa hepsinden 1 tane dahi olsa alabilirsin. Ben öyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam imzalar mı daha karlı oluyor takım çıkartmaları mı? İllaki bir şey çıkacak demiyorum geçen sene 30-35 TL'ye yakın parayı yakmıştım.
E1Rhan Megapat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 590 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 23 Haziran 2023 #6 DexterMorganBey dedi: Hocam imzalar mı daha karlı oluyor takım çıkartmaları mı? İllaki bir şey çıkacak demiyorum geçen sene 30-35 TL'ye yakın parayı yakmıştım. Genişletmek için tıkla... Çıkartmalar daha karlı gibi.
DexterMorganBey dedi: Hocam imzalar mı daha karlı oluyor takım çıkartmaları mı? İllaki bir şey çıkacak demiyorum geçen sene 30-35 TL'ye yakın parayı yakmıştım. Genişletmek için tıkla... Çıkartmalar daha karlı gibi.
DexterMorganBey Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.014 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #7 Arkadaşlar kapsül almayın aldırtmayın. Bugünde battık teşekkürler.
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #8 Ben çıkartmaların hepsinden 20 tane alacağım açsak bile parasını katlıyor gibi gözüküyor.
E1Rhan Megapat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 590 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 23 Haziran 2023 #9 DexterMorganBey dedi: Arkadaşlar kapsül almayın aldırtmayın. Bugünde battık teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kapsüller ileride değerleneceği için alıyoruz. Şimdi açmak zaten mantıksız hocam.
DexterMorganBey dedi: Arkadaşlar kapsül almayın aldırtmayın. Bugünde battık teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kapsüller ileride değerleneceği için alıyoruz. Şimdi açmak zaten mantıksız hocam.
DexterMorganBey Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.014 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #10 DexterMorganBey dedi: Arkadaşlar kapsül almayın aldırtmayın. Bugünde battık teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar lafımı geri alıyorum. Teşekkürler simple.
DexterMorganBey dedi: Arkadaşlar kapsül almayın aldırtmayın. Bugünde battık teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar lafımı geri alıyorum. Teşekkürler simple.