CS:GO kapsül önerisi

Ümit Rahim

Kilopat
Merhaba, ben yatırım yapmak istiyorum ve şöyle planladım:

Meydan okuyanlar -

İmzası 200

Mücadeleciler 300

İmzası 210

Efsaneler 144

İmzası 35

Mücadelecileri biraz daha arttırabilirim fakat biraz araştırdığımda kimse imza kapsülü almıyor, nedeni nedir? Bence en güzel stickerlar bu majo'rde Özellikle im, FX imzaları, ropz, dexter vs. Şahsen bunları çok beğendim. Yatırım yapmak istiyorum ama tereddütte kaldım. Yardım eder misiniz? Neden çoğu kişi almıyor? Bazıları araştırmadım, ondan almıyorum vs diyor da anlamadım.

İmzalara yapılan yatırımlar bence riskli ben en çok challengers alacağım sonra legends ve çok az da contenders yani %50 challengers %35 legends %15 de contenders.

İmzalar her zaman aşırı kar ettirmiyor haberiniz olsun. Tavsiyem takım kapsüllerine yatırmanız. Yeni ve az olan takımlar ya da efsane her turnuvada olan takımların kapsülleri hep daha çok para ediyor. Bir de silahın üstünde güzel duruyorsa değeri yükseliyor.

Meydan okuyanlar -
İmzası 120

Mücadeleciler 450
İmzası 50

Efsaneler 270
İmzası -

Son olarak böyle daha hoş gözüktü Sizce nasıl hemen almayı düşünüyorum

Meydan okuyanlar -
İmzası 120

Mücadeleciler 450
İmzası 50

Efsaneler 270
İmzası -

Son olarak böyle daha hoş gözüktü Sizce nasıl hemen almayı düşünüyorum
Bence biraz bekle indirim geldikten 1 hafta sonra pazara düşecek kapsüller ve bir ihtimal pazarda 6 liradan daha düşük bir fiyatta olabilir, üçüncü parti sitelerde zaten çoğu zaman daha ucuz oluyor.

Dostum bakiyenin %75'ini kapsüllere ayır geri kalanı ile holo ya da glitter al. İmza kapsüllerinden kar yapma olasılığın çok düşük.

Dostum bakiyenin %75'ini kapsüllere ayır geri kalanı ile holo ya da glitter al. İmza kapsüllerinden kar yapma olasılığın çok düşük.
Evet baktım haklısın 10-20 kat bile artabiliyor hololar. Peki hangi holoları önerirsin Furia navi gibi mi yoksa yeni takım holoları Fluxo gibi mi

Evet baktım haklısın 10-20 kat bile artabiliyor hololar. Peki hangi holoları önerirsin furia navi gibi mi yoksa yeni takım holoları fluxo gibi mi?

Apex fnatic gamer Legion into the Breach gibi güzel görünen hololar. Hepsinden bir sepet yapman daha iyi olur. İlerideki turnuva da o takım yer almazsa fiyatları uçuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…