A Arthepius Decapat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar ben CS:GO oynuyorum karşı takımdan bir kişi herkese yazdığında ben göremiyorum, yardımcı olur musunuz? Oyun dosyalarını falan da doğruladım.
Arkadaşlar ben CS:GO oynuyorum karşı takımdan bir kişi herkese yazdığında ben göremiyorum, yardımcı olur musunuz? Oyun dosyalarını falan da doğruladım.
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #2 Karşı tarafı muteli yaptıysanız gozukmez.
A Arthepius Decapat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #3 ZerTV dedi: Karşı tarafı muteli yaptıysanız gozukmez. Genişletmek için tıkla... Karşı taraf muteli değilki muteliyse nasıl veya nereden açacağım?
ZerTV dedi: Karşı tarafı muteli yaptıysanız gozukmez. Genişletmek için tıkla... Karşı taraf muteli değilki muteliyse nasıl veya nereden açacağım?
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 19 Ocak 2022 #4 Oyundayken TAB tuşuna basarken ekran görüntüsü alıp atabilir misiniz?
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #5 Arthepius dedi: Karşı taraf muteli değilki muteliyse nasıl veya nereden açacağım? Genişletmek için tıkla... Oyun içi taba basıp ekran görüntüsü alıp buraya atabilir misinz ?
Arthepius dedi: Karşı taraf muteli değilki muteliyse nasıl veya nereden açacağım? Genişletmek için tıkla... Oyun içi taba basıp ekran görüntüsü alıp buraya atabilir misinz ?
A Arthepius Decapat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #6 ZerTV dedi: Oyun içi taba basıp ekran görüntüsü alıp buraya atabilir misinz ? Genişletmek için tıkla... siriius dedi: Oyundayken TAB tuşuna basarken ekran görüntüsü alıp atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... hemen atıyorum ZerTV dedi: Oyun içi taba basıp ekran görüntüsü alıp buraya atabilir misinz ? Genişletmek için tıkla... siriius dedi: Oyundayken TAB tuşuna basarken ekran görüntüsü alıp atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyun içi görüntü alamadığım için pencereden aldım
ZerTV dedi: Oyun içi taba basıp ekran görüntüsü alıp buraya atabilir misinz ? Genişletmek için tıkla... siriius dedi: Oyundayken TAB tuşuna basarken ekran görüntüsü alıp atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... hemen atıyorum ZerTV dedi: Oyun içi taba basıp ekran görüntüsü alıp buraya atabilir misinz ? Genişletmek için tıkla... siriius dedi: Oyundayken TAB tuşuna basarken ekran görüntüsü alıp atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyun içi görüntü alamadığım için pencereden aldım
waps Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 431 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Omen 16-wf0029nt Intel Core I5-13500HX, RTX 4060, 1TB SSD, 16GB RAM İşletim Sistemi : Windows 11 Home x64 Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #7 Arthepius dedi: hemen atıyorum Eki Görüntüle 1274673 Oyun içi görüntü alamadığım için pencereden aldım Genişletmek için tıkla... Hocam karşı taraf muteli.
Arthepius dedi: hemen atıyorum Eki Görüntüle 1274673 Oyun içi görüntü alamadığım için pencereden aldım Genişletmek için tıkla... Hocam karşı taraf muteli.
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #8 Arthepius dedi: Hemen atıyorum Eki Görüntüle 1274673 Oyun içi görüntü alamadığım için pencereden aldım Genişletmek için tıkla... Hocam karşı takım Full mutelı otomatik olarak mute olyor sanırım. Tek tek kaldırmanız lazım ya da başk bir cfg lazım. Adamların profilin ustunde kırmızı bir simge var ona tıklayın. ya da sağ tık yapıpda kaldıraiblirsiniz.
Arthepius dedi: Hemen atıyorum Eki Görüntüle 1274673 Oyun içi görüntü alamadığım için pencereden aldım Genişletmek için tıkla... Hocam karşı takım Full mutelı otomatik olarak mute olyor sanırım. Tek tek kaldırmanız lazım ya da başk bir cfg lazım. Adamların profilin ustunde kırmızı bir simge var ona tıklayın. ya da sağ tık yapıpda kaldıraiblirsiniz.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 19 Ocak 2022 #9 Konsolu açıp aşağıdaki kodu girin lütfen. Sürprizbozan cl_mute_enemy_team 0
A Arthepius Decapat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #10 ZerTV dedi: Hocam karşı takım Full mutelı otomatik olarak mute olyor sanırım. Tek tek kaldırmanız lazım ya da başk bir cfg lazım. Adamların profilin ustunde kırmızı bir simge var ona tıklayın. Ya da sağ tık yapıpda kaldıraiblirsiniz. Genişletmek için tıkla... Her zamanmı yapmam lazım bunları? siriius dedi: Konsolu açıp aşağıdaki kodu girin lütfen. Sürprizbozan cl_mute_enemy_team 0 Genişletmek için tıkla... oldu teşekkürler Son düzenleme: 19 Ocak 2022
ZerTV dedi: Hocam karşı takım Full mutelı otomatik olarak mute olyor sanırım. Tek tek kaldırmanız lazım ya da başk bir cfg lazım. Adamların profilin ustunde kırmızı bir simge var ona tıklayın. Ya da sağ tık yapıpda kaldıraiblirsiniz. Genişletmek için tıkla... Her zamanmı yapmam lazım bunları? siriius dedi: Konsolu açıp aşağıdaki kodu girin lütfen. Sürprizbozan cl_mute_enemy_team 0 Genişletmek için tıkla... oldu teşekkürler