kurbagasurat Decapat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #1 2 gün önceye kadar sesim gidiyordu ama dünden beri takımıma ses gitmiyor. Başka yerlerde kullanıyorum mikrofonu ama sadece oyunda takıma ses gitmiyor.
2 gün önceye kadar sesim gidiyordu ama dünden beri takımıma ses gitmiyor. Başka yerlerde kullanıyorum mikrofonu ama sadece oyunda takıma ses gitmiyor.
Mr.SemH Hectopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 105 7 Şubat 2023 #2 Windows ayarlardan CS için mikrofon erişimini kapatmış olabilir misin ? Artı 0 Eksi
KS KS kurbagasurat Decapat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #3 Mr.SemH dedi: Windows ayarlardan CS için mikrofon erişimini kapatmış olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bir şeyler yaptım açıldı ama ne yaptım bilmiyorum vallahi. Artı 0 Eksi
Mr.SemH dedi: Windows ayarlardan CS için mikrofon erişimini kapatmış olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bir şeyler yaptım açıldı ama ne yaptım bilmiyorum vallahi.
SimonFive Hectopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 1.947 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X 32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #4 Hatırlıyormusun? Artı 0 Eksi
KS KS kurbagasurat Decapat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #5 SimonFive dedi: Hatırlıyormusun? Genişletmek için tıkla... kanka steam ayarlarından bir şey yapmıştım ama gerisini hatırlamıyorum maalesef Artı 0 Eksi
SimonFive dedi: Hatırlıyormusun? Genişletmek için tıkla... kanka steam ayarlarından bir şey yapmıştım ama gerisini hatırlamıyorum maalesef