Muammer27 Kilopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 216 25 Nisan 2021 #1 Benim rankım kartal ama karşıma, takımıma novalar veya keleşler geliyor ve geç maç buluyor. Son 3 gündür böyle. Bu durumu nasıl düzeltirim?
Benim rankım kartal ama karşıma, takımıma novalar veya keleşler geliyor ve geç maç buluyor. Son 3 gündür böyle. Bu durumu nasıl düzeltirim?
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 25 Nisan 2021 #2 Tek mi giriyorsunuz? Girdiğiniz kişilerin rankları neler?
2 240702 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.059 Çözümler 8 25 Nisan 2021 #3 Muammer27 dedi: Benim rankım kartal ama karşıma, takımıma novalar veya keleşler geliyor ve geç maç buluyor. Son 3 gündür böyle. Bu durumu nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Maça tek başınıza mı giriyorsunuz yoksa bir lobiden veya arkadaşlarınızla mı?
Muammer27 dedi: Benim rankım kartal ama karşıma, takımıma novalar veya keleşler geliyor ve geç maç buluyor. Son 3 gündür böyle. Bu durumu nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Maça tek başınıza mı giriyorsunuz yoksa bir lobiden veya arkadaşlarınızla mı?
Muammer27 Kilopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 216 25 Nisan 2021 #4 240702 dedi: Maça tek başınıza mı giriyorsunuz yoksa bir lobiden veya arkadaşlarınızla mı? Genişletmek için tıkla... Tek giriyorum.
240702 dedi: Maça tek başınıza mı giriyorsunuz yoksa bir lobiden veya arkadaşlarınızla mı? Genişletmek için tıkla... Tek giriyorum.
WiSo Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #6 Ayni sorun bende de var. Ters şekilde ama. Rankim mg 2 arkadaşımla giriyoruz ve ranklarimiz ayni. Bizim takıma ve karşı takıma sürekli kartal geliyor.
Ayni sorun bende de var. Ters şekilde ama. Rankim mg 2 arkadaşımla giriyoruz ve ranklarimiz ayni. Bizim takıma ve karşı takıma sürekli kartal geliyor.
Muammer27 Kilopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 216 25 Nisan 2021 #7 Aduketci dedi: Kullanıcı bulamamıştır. Genişletmek için tıkla... CS:GO gibi bir oyundan bahsediyoruz. WiSo dedi: Ayni sorun bende de var. Ters şekilde ama. Rankim mg 2 arkadaşımla giriyoruz ve ranklarimiz ayni. Bizim takıma ve karşı takıma sürekli kartal geliyor. Genişletmek için tıkla... Sizde de yeni mi oldu?
Aduketci dedi: Kullanıcı bulamamıştır. Genişletmek için tıkla... CS:GO gibi bir oyundan bahsediyoruz. WiSo dedi: Ayni sorun bende de var. Ters şekilde ama. Rankim mg 2 arkadaşımla giriyoruz ve ranklarimiz ayni. Bizim takıma ve karşı takıma sürekli kartal geliyor. Genişletmek için tıkla... Sizde de yeni mi oldu?
WiSo Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #8 Muammer27 dedi: Sizde de yeni mi oldu? Genişletmek için tıkla... Son bir haftadır.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #9 Winrate ile alakalı bir durum olabilir. Lobiden sizin rankınızdakilerle girin.
Aduketci Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 342 25 Nisan 2021 #10 Muammer27 dedi: CS:GO gibi bir oyundan bahsediyoruz. Sizde de yeni mi oldu? Genişletmek için tıkla... O anki sunucu durumu ve başka tür sıkıntılar, yapay zekadan bahsediyoruz illaki olur.
Muammer27 dedi: CS:GO gibi bir oyundan bahsediyoruz. Sizde de yeni mi oldu? Genişletmek için tıkla... O anki sunucu durumu ve başka tür sıkıntılar, yapay zekadan bahsediyoruz illaki olur.