E edizjaeger Femtopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #1 Çoğu kısa kasa açılımı kliplerinde X-Ray özelliğini kullandıklarını görüyorum. Bu kasa açılımındaki X-ray olayı nedir ve nasıl açabiliriz?
Çoğu kısa kasa açılımı kliplerinde X-Ray özelliğini kullandıklarını görüyorum. Bu kasa açılımındaki X-ray olayı nedir ve nasıl açabiliriz?
L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 24 Mart 2023 #2 Kasayı açmak yerine X-Ray yaparak ne çıkacaklarını görebiliyorlar.
E edizjaeger Femtopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #3 TAF3R dedi: Kasayı açmak yerine X-Ray yaparak ne çıkacaklarını görebiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Onu anladım da nereden kullanabiliyorlar bu özelliği?
TAF3R dedi: Kasayı açmak yerine X-Ray yaparak ne çıkacaklarını görebiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Onu anladım da nereden kullanabiliyorlar bu özelliği?
L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 24 Mart 2023 #4 @edizjaeger Fransa'da var sadece bildiğim kadar. Fransa hükümeti kasa açmaya bir nevi yasak getirdi. Valve o yüzden X-Ray özelliğini getirdiler.
@edizjaeger Fransa'da var sadece bildiğim kadar. Fransa hükümeti kasa açmaya bir nevi yasak getirdi. Valve o yüzden X-Ray özelliğini getirdiler.
R Revanchy Decapat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #5 edizjaeger dedi: Onu anladım da nereden kullanabiliyorlar bu özelliği? Genişletmek için tıkla... Sadece Fransa'ya ait bir özellik. Fransa'da bu tarz şeylere özel sansür.
edizjaeger dedi: Onu anladım da nereden kullanabiliyorlar bu özelliği? Genişletmek için tıkla... Sadece Fransa'ya ait bir özellik. Fransa'da bu tarz şeylere özel sansür.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 24 Mart 2023 #6 TAF3R dedi: @edizjaeger Fransa'da var sadece bildiğim kadar. Fransa hükümeti kasa açmaya bir nevi yasak getirdi. Valve o yüzden X-Ray özelliğini getirdiler. Genişletmek için tıkla... Ayrıcalık gibi değil mi?
TAF3R dedi: @edizjaeger Fransa'da var sadece bildiğim kadar. Fransa hükümeti kasa açmaya bir nevi yasak getirdi. Valve o yüzden X-Ray özelliğini getirdiler. Genişletmek için tıkla... Ayrıcalık gibi değil mi?
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 24 Mart 2023 #7 Bunu görene kadar bilmiyorum çok garip bir özellik olmuş
R Revanchy Decapat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #8 Hayır şöyle düşünün kasaya xray yapıyor ama o kasayı açmış gibi o xraya para ödüyor xray yaptığı kasayı açmadan da yeni kasa açamıyor kullanmak zorunda ve yanında hediye olarak da P250 xray skinini hediye ediyorlar baron von steamer dedi: Ayrıcalık gibi değil mi? Genişletmek için tıkla...
Hayır şöyle düşünün kasaya xray yapıyor ama o kasayı açmış gibi o xraya para ödüyor xray yaptığı kasayı açmadan da yeni kasa açamıyor kullanmak zorunda ve yanında hediye olarak da P250 xray skinini hediye ediyorlar baron von steamer dedi: Ayrıcalık gibi değil mi? Genişletmek için tıkla...